Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bu kitap BKK içinden mi çıkacak?

İş bankası batıracak beni bu gidişle.

Bilemiyorum, Neuromancer BKK içinden çıktığı için yüksek ihtimal bu da seriye dahil edilir gibi. Kısa zamanda ön satışa açılır, o zaman net belli olur.

Şöyle bir görsel paylaşılmıştı. Serinin 98. kitabı

5 Beğeni

O zaman bu kitap Neuromancer’in öncesi mi?

İBB Yayınları bu kitabı paylaşmış ama yeni kitap mı bilmiyorum. İstanbul Kitapçısı’nın sitesinde bulamadım.

5 Beğeni

Kısa hikayeler kitabı, içerisinde sprawl serisi ile bağlantılı hikayeler de mevcut.

4 Beğeni

İçinde 10 adet öykü varmış, bazıları Neuromancer öncesi sanırım. Yorumlara göz ucuyla bakındım, şöyleymiş;

Three of them, (Johnny Mnemonic, New Rose Hotel, and Burning Chrome) are set in the same universe as Gibson’s Sprawl series (Neuromancer, Count Zero, Mona Lisa Overdrive), with some of their characters and events mentioned or referenced in the main novels.

3 tanesi bağlantılıymış.

2 Beğeni
1 Beğeni

Ateşten Kaçmak’ın ilk baskısı 2022 yılında Günışığı Yayıncılık tarafından yapılmış.
Diğer kitapların ise ilk yayın tarihi 2014. Yayınevi Labirent. Vermiş olduğun bilgi için teşekkür ederim Oğuz Eren.

2 Beğeni
9 Beğeni

2 Beğeni

Gurnah Dottie için arka kapak yazısından,

2021’de Nobel Edebiyat Ödülü’nü kazanan Abdulrazak Gurnah 1990’da yazdığı bu ilk romanıyla ne kadar büyük bir romancı olacağını gösteriyor.

Adamın üçüncü romanı yahu.

Ayrılışın Hatırası 1987
Hacılar Yolu 1988
Dottie 1990

4 Beğeni

Yazarı Türk. Konusu vs de ilgince benziyor, polisiye türde. Kendi listeme ekledim bunu, sonra alırım :sweat_smile:

5 Beğeni

Etiket fiyatı 425 TL

4 Beğeni

İçinde “istanbul kitapçısı” yazıyorsa illaki diyorsun?:smile:

2 Beğeni

Bugün kitapçı ziyareti yaptım, orada gördüm ama paylaşım linkini İstanbul Kitapçısından yaptım :slight_smile:

1 Beğeni

13 Beğeni

mahmut yesari_cilt1 mahmut yesari_cilt2

9 Beğeni

5 Beğeni