Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

İthaki Yayınları İnstagram yayın kanalı.

3 Beğeni

Hadi hayırlısı olsun Malazan severler, bir 8-9 ay oldu sanırım Kemikavcılar çıkalı. Epey bekledik yine. Ben bu araların gittikçe uzayacağını tahmin ettiğimden Kemikavcılar’ı okumadım ve seriye bir mola verdim.

9 uncu kitap çıksın, 10 un yolu gözüksün. Ondan sonra tekrar okumaya döneceğim :smile: .

15 Beğeni

Moralim dipteyken bu haberi görmek süper iyi geldi valla hocam. Vesile olduğunuz için Allah sizden de razı olsun :slightly_smiling_face:. Dilediğiniz bir kitaba en kısa sürede kavuşursunuz inşallah.

5 Beğeni

Kitap adını bici bicinin kasırgası olarak okudum başta, dedim ne oluyor lan! :sweat_smile:

7 Beğeni
6 Beğeni

Malazan tamamlanır da bu saatten sonra olan Enginlik Serisine oldu. 5 e kadar getirip yine yarım bıraktı İthaki. Kasım da çıktı beşinci kitap. :sob:

5 Beğeni
23 Beğeni

Bugün akıyor maşallah. Liste fiyatı 350 lira görünüyor. Stoğa girince de bu fiyatta kalırsa süper olur.

3 Beğeni

Martının kitapları yüzde 50 indirime giriyor hep 350 ise karton kapağın liste fiyatı 175 lira olur muhtemelen.

3 Beğeni

Hızlı hızlı basıp bitirdiler valla bravo…

Bu kitabı(3.kitap) ingilizce bile olsa okumuş olan varsa bana ulaşabilir mi?

2 Beğeni

https://www.google.com/search?q=dolin+bici+bici+eğlence&oq=dolin+bici+bici+eğlence&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIJCAEQIRgKGKABMgkIAhAhGAoYoAEyCQgDECEYChigAdIBCTEzNDYyajBqN6gCFLACAQ&client=ms-android-samsung-gj-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:307cddd3,vid:BDF0VDIjcEY,st:0

Bu kitabın kapanışında tanrı isos bici bici eğlence mi yapıyor yoksa? :sweat_smile:

2 Beğeni
5 Beğeni

Ooo mükemmel haber :clap: Martı bu tarz epik fantazilere daha çok el atar umarım, hızlıca ve sorunsuzca kazandırdılar dilimize.

Yazarın The Faithful and the Fallen serisi el atacakları bir sonraki seri olsa keşke hatta :smile: .

7 Beğeni
3 Beğeni

Paintten terk ama ispatlayamam. :smile:

5 Beğeni

9 Beğeni
3 Beğeni

497 TL’ye aldım 2 gün önce :grin:

1 Beğeni

7 Beğeni

Çıkmış sonunda.
Grafik dizayn işini niye beceremiyorlar anlamıyorum gerçekten

13 Beğeni