695 TL. Alfa sitesi fiyatı nedense girmemiş.
Umarım yazarın diğer eserlerini de yayımlarlar. Bu yazar hak ettiği ilgiyi görmüyor ülkemizde bence.
451,75 ₺ satış fiyatı görünüyor bende
1975’te çıkmış kitap. BKK’ya çok uygun.
Muhtemelen BKK’den çıkacaktır. Sel yayınlarındaki çeviri Dost Körpe’ye aitmiş. İthaki ve forum sever bu çevirmeni
Eğer yeniden çeviri olmazsa çıkışı yakındır.
Bana da öyle geliyor
bkk olursa mecbur tekrar alırım. The drowned world romanı çevrilmedi gitti.
Aha Ballard. Yumulun. ![]()
Özet
Çevirmen aynı kalırsa görüşürüz.
Bu romanı Sel yayınlarından okudum. Çeviriden mi kaynaklıydı yoksa aslı mı öyle bilmiyorum, romanı okumak çamurda yüzmek gibiydi. Ballard tıpkı Vonnegut gibi Can yayınlarında olsa dediğim bir yazardı. BKK ve diğer bilimkurgu romanları son zamanlarda bence eskisine nazaran daha iyi. Umarım daha iyi bir çeviri gelir.
Ballard’ın hakları İthaki’ye geçti arkadaşlar. Ben kendisine pek ısınamadım ama birkaç eserine şans vermeyi düşünüyorum.
Kristal Dünya veya Gökdelen okunabilir, ikisi de güzel ve anlaşılması çok zorlamayan kitaplarından. Çarpışma da güzel de onun sevmeyeni çok. ![]()
Ben de okumadıklarımdan “Merhaba Amerika” okuyacağım kaç senedir. ![]()
Beklentimiz iyi ve özenli bir çeviriyle gelmesi ![]()
Valla helal olsun Ballard’ı aldığı için İthaki’ye. Burada yazdık çizdik bir babayiğit çıkıp alsın diye. Dikkate almışlar ne güzel.
Aynı kitapları aynı çeviriyle göreceksek çok da bir önemi yok benim için. PKD’de olduğu gibi zaten çıkmış kitaplardan gittiği sürece tadı olmuyor. Çevrilmemiş eserlerini görmek isterim her iki yazarın da.
Koç Üniversitesi Yayınları çok değerli çalışmalar çıkarmış. Burada paylaşıldı mı göremedim, paylaşmak isterim. Üçer aylık periyotlarla indirim oluyor, o zamanı bekleyeceğim. Sepete attım.