Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

695 TL. Alfa sitesi fiyatı nedense girmemiş.

3 Beğeni

Sel yayınlarından almıştım, umarım bkk’dan çıkmaz😂 ama bkk’ya da uyacak bir yazar bilemedim.

15 Beğeni

Umarım yazarın diğer eserlerini de yayımlarlar. Bu yazar hak ettiği ilgiyi görmüyor ülkemizde bence.

3 Beğeni

451,75 ₺ satış fiyatı görünüyor bende

2 Beğeni

1975’te çıkmış kitap. BKK’ya çok uygun.

2 Beğeni

Muhtemelen BKK’den çıkacaktır. Sel yayınlarındaki çeviri Dost Körpe’ye aitmiş. İthaki ve forum sever bu çevirmeni :joy: Eğer yeniden çeviri olmazsa çıkışı yakındır.

5 Beğeni

Bana da öyle geliyor :blush: bkk olursa mecbur tekrar alırım. The drowned world romanı çevrilmedi gitti.

3 Beğeni

Aha Ballard. Yumulun. :smiley:

1 Beğeni

1 Beğeni
Özet

Çevirmen aynı kalırsa görüşürüz.

1 Beğeni

Bu romanı Sel yayınlarından okudum. Çeviriden mi kaynaklıydı yoksa aslı mı öyle bilmiyorum, romanı okumak çamurda yüzmek gibiydi. Ballard tıpkı Vonnegut gibi Can yayınlarında olsa dediğim bir yazardı. BKK ve diğer bilimkurgu romanları son zamanlarda bence eskisine nazaran daha iyi. Umarım daha iyi bir çeviri gelir.

1 Beğeni

Ballard’ın hakları İthaki’ye geçti arkadaşlar. Ben kendisine pek ısınamadım ama birkaç eserine şans vermeyi düşünüyorum.

6 Beğeni

Kristal Dünya veya Gökdelen okunabilir, ikisi de güzel ve anlaşılması çok zorlamayan kitaplarından. Çarpışma da güzel de onun sevmeyeni çok. :slight_smile:

Ben de okumadıklarımdan “Merhaba Amerika” okuyacağım kaç senedir. :slight_smile:

5 Beğeni

Beklentimiz iyi ve özenli bir çeviriyle gelmesi :vulcan_salute:

6 Beğeni

Valla helal olsun Ballard’ı aldığı için İthaki’ye. Burada yazdık çizdik bir babayiğit çıkıp alsın diye. Dikkate almışlar ne güzel.

5 Beğeni

Aynı kitapları aynı çeviriyle göreceksek çok da bir önemi yok benim için. PKD’de olduğu gibi zaten çıkmış kitaplardan gittiği sürece tadı olmuyor. Çevrilmemiş eserlerini görmek isterim her iki yazarın da.

7 Beğeni

Koç Üniversitesi Yayınları çok değerli çalışmalar çıkarmış. Burada paylaşıldı mı göremedim, paylaşmak isterim. Üçer aylık periyotlarla indirim oluyor, o zamanı bekleyeceğim. Sepete attım.

Animals On The Move Tracing Livestock In The Ottoman Empire From Farm To Table To Waste (Yonca Köksal Özyaşar) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - Kitapyurdu.com

İstanbul’da Yaşam Mücadelesi 17. ve 18. Yüzyıllarda Badireler, Şenlikler Ve Felaketler (Suraiya Faroqhi) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - Kitapyurdu.com

Roma Döneminde Anadolu’nun Farklı Geçmişleri - Yorumcular, İzler, Ufuklar (Felipe Rojas)
Fiyatı, Yorumları, Satın Al - Kitapyurdu.com

15. Yüzyıl Osmanlı İmparatorluğu’nda Mimarlık ve Malzeme Siyaseti (Patricia Blessing) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - Kitapyurdu.com

4 Beğeni
9 Beğeni

13 Beğeni
8 Beğeni