Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ayrıntı kitaplarını en uygun ve temiz nereden alıyorsunuz? Kitapyurdu’nda ilginç şekilde sürekli satış dışı pek çok kitap. Uygun fiyat ve kargolamada sıkıntı yaşamayacağımız bir site tavsiye ederseniz sevinirim. Bu arada, kendi sitesi de çok kötü, kitap ismini yazmadan katalog yaramamış mümkün değil.

4 Beğeni

11 Beğeni

Bazen BKM, kendi sitesi vs yüzde 40 yapıyor, alıyorum. Özel bir yer yok açıkçası.

1 Beğeni

16 Beğeni
9 Beğeni

Yeni çıkan Maymun Kral kitabı dümdüz vurdu kırdı fantastik mi yoksa hayatın dertleri içinde okunabilecek bir yetişkin kitabı mı?

1 Beğeni

Dragon Ball animesine ve Black Myth: Wukong oynuna ilham veren eski bir Çin efsanesi.

2 Beğeni

Dark Matter by Blake Crouch | Goodreads

11 Beğeni

Şöyle güzel kitaplar çıkmış. Dilimize kazandıran çıkar umarım.

Katilbot’tan İthaki’ye sevgilerle.

Fonda Lee bir space operasıyla Eksik Parça’ya selam gönderiyor. Arka Fonda kapak tartışmaları ile.

13 Beğeni

İletişim Yayınları haftaya çıkacaklar;

12 Beğeni

10 ve katları olarak devam ediyor demek. Baskı kalitesini merak ettim. Hayırlısı olsun bakalım, güzele benziyor.

4 Beğeni

Etiket fiyatı 1.250 TL yalnız.. Kâğıdın da kuşe ve ivory olmayacağı belli gibi..

2 Beğeni

Önceki formatta olacaksa etiket fiyatını abartmışlar gibi.

1 Beğeni

İthaki yeni kitaplar.

21 Beğeni
14 Beğeni

Dünya ile aynı anda mı çıkacak acaba. Ömer Ezer 5 yıldızı basmış kitaba şimdiden.

5 Beğeni

Muhtemelen, tabi önceki kitapları nasıl tekrar çıkartirlar bilemedim. Bunula da başlayabilirler.

2 Beğeni

ithaki siteyi yine güncellemiş. Eski bilgiler ile girilmiyor. ilknokta’dan geçişte olduğu gibi bizim favoriler vs yine kayboldu :confused:

3 Beğeni

şifre yenileme işe yaramıyor. sıfırdan mı üye olmak gerekiyor?

1 Beğeni

Muhtemelen. Ben üyelik açmadım henüz…
Farklı bir altyapıya geçtikleri için eski kullanıcı, sipariş vs tüm bilgiler gitmiş sanırım. Veri aktarma zahmetine girmemişler. :confused:

1 Beğeni