Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

3 Beğeni

Saga ve Periler ülkesinden nefret ediyorum devam edecek mi?

Once & Future 3 geliyor

4 Beğeni

Limit’in üçüncü cildi de çıkmış. Niye haber vermiyorsunuz? :sweat_smile::confetti_ball:

1 Beğeni

1 Şubat itibariyle Koushun Takami’nin Battle Royale romanının 4. Manga’sı aylık Bessatsu Young Champion’da tefrika edilmeye başlanacakmış. Battle Royale III: Enforcers isimli Manganın senaryosu Takami tarafından yazılacak ve çizimler Yukai Asada (Tokko Zero)'ya ait olacak.

3 Beğeni

Ragnarok Valkürleri cilt 1, Bang! Çizgi aracılığıyla yakında çıkıyormuş.

5 Beğeni

Animenin bittiği bölüm hangi cilte denk geliyor bilginiz var mı?

13 Beğeni

Akiradan ses seda yok mu? Ya GoodNight Punpun? :confused::pleading_face:

1 Beğeni

Corto Maltese’in 1 ve 4.ciltler zam yemiş. YKY’nin Diğer çizgi romanları da zam yemeye başlar yakında.

Gerekli Şeyler

12 Beğeni

Fiyatların 34 Tl’ye çıkmış olması…

1 Beğeni

İlk mangamı 6 sene önce 10-12 liraya falan almıştım.

Kara Kahya 14
Gerekli Şeyler

3 Beğeni

Gerekli Şeyler Banana Fish basmaya başlayacakmış 2022’de :boom: :dancer:.

2 Beğeni

Bu da tweeti:

1 Beğeni

Yalınayak Gen - 10. Cilt Asla Vazgeçme (Son Cilt)

Yalınayak Gen Asla Vazgecme 10. Cilt

Nihayet son cilt de çıkmış. Kabul ediyorum, içi burka burka, gözleri yaşarta yaşarta, bazen ara vere vere okunuyor. Duygu sömürüsüne oynanmamış. Seri, yaşanan trajedinin ve verilen çabanın bilinmesi için yaratılmış. Bunun bilinciyle okuyunca, okumaya devam ettim.

Ama bazı şeyleri unutmuş olabilirim. Hafızamı tazelemek için önceki ciltlere göz gezdirmem gerekebilir. Neyse. Konu ben değilim. Konu, Yalınayak Gen’in son cildi. Buyurunuz:

10 Beğeni

Gerekli Şeyler

7 Beğeni
7 Beğeni

Maus alacaksanız bekletmeyin bizimkiler dışarıdan görüp karar almayı pek severler. Şaka bir yana inanamıyorum bu habere yani yasaklatmadaki amaç ne genel olarak, Hitler taraftarları mı inciniyor?

7 Beğeni