Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

2 Beğeni

Akılçelen&Kurukafa mangalarına fiyat güncellemesi yolda. Etiket fiyatları 110 liradan 150 liraya çıkacak deniyor. Eksiklerinizi toparlayın derim.

1 Beğeni

3 Beğeni

2024 yılının ağustos ayındayız ortada ne Saga özel baskıların son cildi ne Jbc Metal ne Jbc Doomsday Clock ikinci kısım var…

Keşke, 6-7 ayı geçtim 2-3 yılda dahi çıkmayacak baskıları hiç duyurmasalardı ki buna türlü gerekçeler uydurulabilir ama SAGA özel edisyon cilt 2 2020’de çıkmış. Aradan tamı tamına 4 yıl geçmiş hala 3. cilt çıkmamış. 3 ay, 6 ay, 1 yıl hadi bilemedin 1.5 yıl gelmez anlarım ama 4 yıldır çıkmamasının edisyonlara sahip olanlara yapılan bir ayıp olduğunu düşünüyorum.

Bizim çizgi roman sektörüne ne oldu anlamıyorum. Kalite olarak baş aşağı gidiyorlar, Presstij bile fiyatları katlayıp eskiye oranla özel baskılarda şömizi falan iyice kıstı. Ama ilginçtir bu koşulda Felix gibileri çıkıyor pat diye omnibus basıyor. Demek ki istenince basılabiliyor, yapılabiliyor. :man_shrugging:

10 Beğeni

Doomsday clock 2.kısım çıktı. Gerisinde çok haklısın.

Saga özel cildi bırakın normal edisyonu devam etse ona bile şükredeceğiz. Yıllardır 7. cilt çıkmadı.

5 Beğeni

Under the red hood, metal, heroes in crisis, yarım kalan rebirthler, 100 kurşun, saga, chew, marmara’nın 1-2 cilt basıp bıraktığı bağımsız seriler say say bitmez şu yayınevlerinden çektiklerimiz. Deadpool filmi o kadar viral yapmışken jbc tekrar baskıları saymazsak sadece 1 tane yeni cilt çıkardı. Şu an tek güvendiğim yayınevi athica onlarda ilerde ne olur bakalım.

13 Beğeni
5 Beğeni

bu ciltle beraber 21 albüm basılmış oldu. Kasım’da çıkacak albüm ile beraber 24’e ulaşacak. Bizde 8.cilt çıkacak demek oluyor.

6 Beğeni

1 Beğeni

Marmara Çizgi’den bugün matbaaya gidenler! :tada:
Ninja Kaplumbağalar 1984
NANA Cilt 1
Liar Game Cilt 1
Spider-Man: Hayvanlar Toplanın!
#manga #nana #nanamanga #aiyazawa #liargame #çizgiroman #ninjakaplumbağalar #örümcekadam #marmaraçizgi

6 Beğeni

4 Beğeni

Yahu madem TMNT haklarını aldınız cilt basın. Fasikül niye basıyorsunuz?

1 Beğeni

Herhalde ilk görünüm falan diye düşünüyorum. 1984 dediğine göre. Var ya başka çizgi romanları da ilk sayıları diye bastıkları. Onlardan olabilir.

1 Beğeni

Ay evet ya. Mirage dönemini renkli bassalar anında alırım.

1 Beğeni

Evet ilk sayı oluyor.

Bunlar Last Ronin Lost Years basacak ve yine orijinalinden pahalı sert kapak yapacaklar gibi duruyor. Last Ronin güzel de öncesinde 35-40 senelik çizgi roman geçmişi olmadan basmak garip geldi bana.

image

2 Beğeni

Paralel evren hikâyesi, ana seriyle bağlantısı yok. Tuttuğu için devam etti.

2 Beğeni