Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

3 Beğeni

“seni satarsak şerefimizi satarız, gel.”

1 Beğeni

https://www.jedbang.com/Deadpool-Marvel-Evrenini-Tekrar-Olduruyor.html

4 Beğeni

Öncekini saymamışlar, yeniden bekleriz mi demişler :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Deadpool öldürmeyi sever diyelim :blush:

3 Beğeni

Yanlış öldürmüş ondan :zany_face:

2 Beğeni

Hubert ve Zanzim, soluksuz okuyacağınız bir masal aracılığıyla, cinsiyetlerle ilişkimizi ustaca ele alıyor…

Fakat sadece bu değil. Ahlak ve mizahı, asalet ve açık sözlülüğü harmanlayan Erkek Bedeni, bizi hem özgürlük hem de coşkulu bir aşk arayışına davet ediyor.

2021 ACBD Grand Prix de la Critique (Eleştirmenlerin Büyük Odülü) ve 2021 Angoulême Uluslararası Çizgi Roman Festivali Fauve d’Or adayı Erkek Bedeni, yakında Karakarga etiketiyle sizlerle!

4 Beğeni
3 Beğeni
1 Beğeni

Harika bir kapak.

5 Beğeni

Spiderman için kendime ingilizce/türkçe reading order hazırliyorum. Ancak şu Marmara Çizginin zamanında bastığı kırmızı sırtlı Amazing Spiderman serisinin evrendeki yerini tam anlamadım. İngilizce deki yerlerini hiç oturtamadım. Türkçe baskılar zaten yok. İngilizcesinin karşılığınida bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa el atarsa çok sevinirim.

The Amazing Spider-Man (1999) (Collected Editions) Series by Howard Mackie Arkabahçe, Hoz Comics ve Marmara Çizgi’nin bastığı bazı ciltlerin cilt karşılıkları bu listede var. Kırmızı sırtlı 19-50 arası.

3 Beğeni

Süper. Çok teşekkürederim.

1 Beğeni

6 Beğeni

Yakında çorbaya dönecek bu işler..satış için tüm çizgi vs karakterleri bir araya getirip roman film dizi falan yapacaklar..suyu çıktı artık..komik.

1 Beğeni

Croosover işi bitmez. Çizgi roman satışları da söz yıllarda belli seriler haricinde düşüşte. Bu şekilde bir soluk peşindeler ama her croosover da iyi değil maalesef.

2 Beğeni
1 Beğeni
2 Beğeni
2 Beğeni

Akira 3 baskıya girmiş sanırım. Zamanında 2.500 TL’ye ingilizce box seti satılıyordu. Almadığıma o kadar pişmanım ki…

2 Beğeni