heves kırıcı olmak istemem ama bunların umarım alıcısı vardır da basıyorlardır. çok az iyi runı olan karakterler. o runlar da bunlar değil
arkabahçe kitapların yayıncısını marmara çizgi olarak girmiş websitelerine, dedim nasıl ya arkadaş bıraktı mı bunları basmayı diye araştırma yaptım gereksiz gereksiz hatta üzerinde kocaman kurukafa logosu olmasına rağmen şüphe ettim
@OsmanAga33 Hakları elinde diye one shot hikayeleri basıyorlar ki bu da alınacak en iyi karar. Seri işine giriştiler ama devamı gelmedi.
@Mortta Sistem kaynaklı bir sorun olmuştur. Seriler bitsin arkadaş sonra kapanabilir ![]()
Görsel hakkında bilgisi olan var mi? DC nin Absolute evreni gibi bir oluşum mu dur? Evrendeki yeri nedir vs bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.
Forum yazılarını takip etmemek de nedir. Size son uyarımı yapıyorum yoksa banlanmanız için gerekli işlemleri başlatacağım ![]()
![]()
Neyse haber linkini paylaşayım;
Valla 15 gündür düzgün ne foruma bakabiliyorum ne kitap okuyabiliyorum lütfen bantlamayın beni ![]()
Teşekkürederim bakıyorum hemen ![]()
![]()
Bende de kitap okuma duraklama döneminde şu sıralar bir an evvel toparlanmak dileğiyle ![]()
Event ilgi çekici görünüyor. Cadılar Bayramına güzel bir hediye olur. Burada basılır mı pek sanmıyorum ama en kötü dijital olarak okuruz ![]()
Aynen benimde ilgimi çekti. Bizde min 5 senesi var diye düşünüyorum. Dediğin dijital okumak daha mantıklı malesef.
İnternetten İngilizce hardcoverlara bakıyorum Supergirl: Woman of Tomorrow için ve genel olarak zaten 1000 tl civarı. Hem kitaplarda hem çizgi romanlarda özel edisyonlar için çok yüksek fiyatlandırma yapılıyor, anlayamıyorum.
Direk ekonomik deyip lafı uzatmıyorum. Yoksa yazsam yazarım onlarda görürler. Neyse ingilizcesi daha uygunsa ya da fiyatları bütçenizi zorlamıyorsa direk orijinal baskısını alıp geçiniz. Hem kaliteli baskıya ve hem de malzemeye sahipler.
Münakaşaya girmek için söylemedim hocam yanlış anlamayın. Ciltli baskı görünce sevinmiştim, 600-700 civarı bir fiyatlandırma bekliyordum sadece.
600-700 TL bandına inmesi için en az 5 bin kopya basılması lazım ama uzun süre depoda yatmasını istemedikleri içim 1000-1500 kopya basıyorlar o yüzden 1.100 ile 1.300 liradan çıktı.