Yeni Hellboy Filmi Gişede Fena Çakıldı

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Yeni Hellboy Filmi Gişede Fena Çakıldı – Kayıp Rıhtım

image

Eleştirmenlerden çok kötü yorumlar alan yeni Hellboy filmi gişede de istediği başarıyı elde edemeyecek gibi görünüyor. (DEVAMI…)

2D olduğu için haftasonu izlemeyi planlıyorum. Unutmazsam burada bir şeyler sallarım.

1 Beğeni

Fragmanlar baya arşa çıkarmıştı beklentimi. Bu negatif eleştiriye rağmen filme gitmeyi düşünüyorum. Sonuçta film vizyona gireli 4-5 gün oldu evet gişesi baya kötüymüş;ama, en azından 200 milyon dolar hasılat elde edebilir.

@Kenan gidip izleyin pişman olmassınız.Bu filmin kötü yorum alması bence saçma olmuş.Evet ilk 1-2-3 filmler güzeldi,her karekterede çok fazla agırlık vermişlerdi ama bu filimde yeni onlarca karakter gördük bu bile benim için yeterli.Heleki sonlara doğru ki kıyamet sahnesi çok güzeldi This text will be blurred Tavsiye ederim filmi.
En kötü İmdb puanı 6,5 olmalıydı.

2 Beğeni

Filmin müzikleri, devler ile dövüş sahnesi ve excalibur dışında güzel hiç bir yanı yoktu bence. Hatta bi ara uyıycaktık -ki arkadaşım uyudu- bişeyi başlayınca bitirme huyum olmasa kesin bitmeden çıkmıştık filmden.

Filmin fragmanları son yıllarda iştahımı kabartan nadir filmlerden biriydi. Yönetmen Neil Marshall ise en sevdiğim yönetmenlerdendir. Açıkçası böyle kötü puan alacağını ve gişede çalışacağını ummuyordum. İmkan bulursam sinemada , bulamazsam (ki bulamayacagım gibi) evde izleyeceğim.

@Husey izle diyince attım kendimi sinema salonuna. İlk filmleri izlemedim. Ondan dolayı karşılaştırma yapamıyorum.
Filmdeki vahşet sahneleri muazzam. Kanon bol olduğu bir film izlemek istiyorsanız tavsiye ederim. Film güzeldi.

2 Beğeni

Film güzeldi. Finali çok kısa olsa da baya güzeldi. Filmle ilgili tek eleştirim; Keşke HellBoy’u yine Ron Perlman oynasaydı. Yenisini beğenmedim. Bu filme Ron Perlman yakışırdı. Onun dışında 10/6, aksiyonu bol bir filmdi.

1 Beğeni

Karakter sayısı olarak bence de tatmin ediciydi. Film önceki filmlere göre çok daha karanlık olacak dendi. Tamam, ama karanlık ile iğrençlik biraz anlam olarak birbirine karışmış. Sürekli olarak dökülen iç organlar izlemek beni pek açmadı.
Bunların dışında oldukça iyiydi, neden gişede çakıldığını anlamadım. Kıyamet sahnelerini sinemada izlemek isterdim.