Yeni Kitap Haberleri

İş bankası Sabahattin Ali ve Küçük Prens olayında siz oynayın ben bir ara uğrarım dedi ve geç basımlar yaptı fakat şimdi diyor ki hayır o kadar çok satacağım ki siz bu George Orwell pastasından minik bir dilim alırsınız anca diyor

3 Beğeni

George Orwell’da kim daha büyük pazar hakimiyeti kuracak merak ettim. Can Yayınları yerini koruyacaktır ama ben zirve yarışında İş Bankası ve İthaki arasında bir rekabet olacağını düşünüyorum. İkisi de en güvendikleri serilerine eklediler. Diğer yayınevleri de artık A101’de mi satar, yoksa BKM’de falan 100₺ üzeri alışverişte hediye mi verirler bilinmez. Bende Can’dan var ama sanırım İthaki veya İş Bankası’ndan bir kere daha alacağım.

İş Bankası kurar bence. İthaki Bilimkurgu Klasikleri’ne çocuk kitabı gözüyle bakan çok benim gördüğüm kadarıyla. (Üniversitede.)

https://thumbs.gfycat.com/QualifiedConcreteDormouse-small.gif

18 Beğeni

Valla öyle. Elimde Yaban Diyarlarda Yabancı kitabı varken bomboş kitap okuyorsun diyordu arkadaşım. Halbuki o kitabın içeriğini bir bilse.

Ohaaa bir de seride en sevdiğim kitap. Amcasının kızının eltisine kadar engellerdim öyle bir arkadaşım olsa xd

4 Beğeni

Amcasının kızının eltisini bile kadar ekliyorsan arkadaşlarının o da sorun zaten. :grimacing::grimacing:Bkg için bilemem ama fantastik kitaplarını çocuk kitapları olarak görenler var ama ne yazıkki. Harry Potter’ın bile çocuk kitabı kategorisinde olduğu bir dünyada yaşıyoruz.

1 Beğeni

Bu tamamen yüz hatlarına bağlı bir durum xd

1 Beğeni

Ben bu yazıyı sanki daha önce okudum :joy:

2 Beğeni

Biri şuraya bugs bunnyli aa ananin … capsi atsin.

Timaş Dünya Edebiyatı yenisi

Kurtlar Ülkesi - Tunde Farrand

https://kidega.com/kitap/kurtlar-ulkesi-387446/detay

Londra, 2050.
Son 50 yılın sosyo-ekonomik krizi sona erdi, tüketicilik hareketi zirvede.
Şehrin dışındaki toprağın mülkiyeti, küçük bir elit kesimin korumasında. Nüfusun geri kalanıysa İkamet Hakkı kazanmak için daha fazla harcamak ve tüketmek zorunda. Yaşlanma hakkı lağvedildi, artık emekli olmak yerine bir GururEvi’nde huzur içinde ötanaziyi bekleyebileceğiniz radikal yeni bir yaklaşım var.
Mimar Philip kaybolduğunda, karısı Alice evini ve statüsünü kaybetme riskiyle karşı karşıya kalıyor ve içinde büyüdüğü toplumu sorgulamaya başlıyor. Philip’i ararken ailesinin kaderi ve yeni sosyal düzenin ardındaki gerçekle ilgili bazı korkunç gerçeklerle yüzleşmek, yolun sadece başlangıcı…

1 Beğeni

27 Beğeni

İşte bu kapak olmamış.

5 Beğeni

1984 için İş Bankasından daha çarpıcı bir kapak beklerdim.

4 Beğeni

Ece Temelkuran tekrar Everest Yayınları’na döndü. İlk baskılar geldi.

4 Beğeni

Ben beğendim. Göz yanılsamalarından birini kullanmaları bence hoş olmuş.

6 Beğeni

Kapakları tasarlarken çok yorulmuşlar belli. :joy: İnanılmaz ucuz duruyor.

3 Beğeni

Oraya gözü koymasalarmış daha iyi olurmuş bence.

1 Beğeni

Domingo Yayınları da resimli bir çalışmayla “ben de varım” diyor :slight_smile:

Baya baya çizgi roman gibi resimli çocuk kitabı stilinde. Sevenine güzel haber.

GUEST_e38ebb41-1bb7-443e-8f34-9f4e2bb9d6ed

20 Beğeni

Ben bi gamalı haç gördüm sanki. Can fiyatları ile İş bankası fiyatlarını karşılaştırır ona göre ikisinden birini alırım. İş bankası bütün hepsini basarsa vaat ettikleri gibi Sel’ deki kitaplar dahil hepsini ordan alırım.

1 Beğeni