Yüzüklerin Efendisi - J.R.R. Tolkien

Kesinlikle izliyicem, geçen baktım amazon prime’de 4K oled inanılmaz gözüküyor. :slight_smile:
Ama öncesinde en azından kitapları bitirmeyi düşünüyorum.

2 Beğeni

Film olarak tavsiyem uzatılmamış versiyonlarını izlemeniz,sinema tarihinin en iyi üçlemesidir.

1 Beğeni

Ucleme olarak planlanıp son halkada batirmayan veya genisletilmeyen iki seri kaldi zaten. Yakinda bu da gider, sampiyon kalir.

Doğrudur, kitabın ilk çeyreği epey zordur aslında :smile: Shire dan çıkıp yolculuğa başladıktan sonra olaylar başlıyor :smile: .

2 Beğeni

@Srbs Yazmayı unutmuşum bölümleri okuduktan sonra Zafer Abi nin kanalında o bölümün videosunu izlemek ayrı keyif.Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Beğeni

Merhaba üstat, oynatma listesi vb. var mıdır? Tanımıyorum ben.

1 Beğeni

Bonus buda Hobbit:

2 Beğeni

Ben de şunu tavsiye ederim üstat. Zaten bu kanallar birlikte yayın da yapıyor.

https://youtube.com/@ortadunyacom

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim arkadaşlar @kuklacini @isos81

1 Beğeni

İlk kitap çok yoğun bir döneme denk gelmesiyle biraz geç olsa da bitti. Belki linç yiyeceğim ama detaylı incelemesini yapacağım. Eseri çok beğensem de hiç hoşlanmadığım yerleri oldu.

2 Beğeni

4 Beğeni

Bu kanalı takip etmeyiniz RoP dizisini beğenmediğimi söylediğim anda Twitch kanalından beni banladılar kendileri para ile diziyi öven birisidir.

1 Beğeni

Yanlış kanalı önermişim. :sweat_smile: Doğrusu şu olacak.

https://www.youtube.com/@OrtaDunya_

Dün ikinci sezon için bütün yorumlarını izledim, bir övme bir övme anlatamam. Lan dedim ya bu herif başka bir dizi izlemiş ya da bu işte bir iş var. Şimdi anlaşıldı sebebi. :slight_smile:

1 Beğeni

Ejderha Murat abi ile Zafer Abi yanlışları düzeltmekten yoruldu Tolkien’in yazmış olduğu mektupları bile çarpıttı yok bir mektubunda savaşçı galadriel den bahsetmiş yok sauron böyleymiş falan. Yüzüklerin Efendisi Orta Dünya ile Legendarium Türkiye kanalları doğru bilgiyi veriyor.

1 Beğeni

Murat abi de Orta Dünya Ansiklopedisi var çoğu bilgiyi oradan anlatıyor.

1 Beğeni

İnsanların anlamadığı bir nokta var günümüzde içerik üreticlerine illa cebine para koymaları gerekmiyor.Etkinliğe davet etmek,içeriğe erken erişim yada patner yapmak daha önemli uzun vadade kazanç açısından.Bu söylediklerim meclisten dışarı forum için yazmiyorum.

5 Beğeni