Zamanın Kumları

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Zamanın Kumları – Aylık Öykü Seçkisi

image

İçerideyim. Birkaç gün önce almış olduğum kripto mesajda yazan yerdeyim. O, tam karşımda uzanmış ve ben korkuyorum. Sıradan bir gündü. Yayınlanan makalelere göz atmak için okulun bana geçici olarak tahsis ettiği odama çekilmiştim. Her zamanki gibi postalar kapının altından içeriye itilmişti. İleri gelen bazı araştırmacılar yayınımı tebrik etmişti, yeni unvanımı ve o günden bir hafta… (DEVAMI…)

Nedendir bilmiyorum ama öyküyü okumaya başladığımda adeta bir şiir okuyormuşum gibi hissettim ve bu beni iyi yönde etkiledi. Öykünün ortalarına geldiğimde çok düz bir yazıyla yazılmış diye düşünüyordum ki papirüs bulunduğunda tüm hava değişti. Cümleleri kuruşunuz o mektubu kendim yazmışım gibi hissederek içten bir şekilde okumama itti beni. Özellikle öykünün sonu beni tatmin etti. Emeğinize sağlık.

1 Beğeni

Belki de size ait bir mektubu tekrar okudunuz.:blush: Zamanın Kumları’na değerli vaktinizi ayırdınız ve hikayemizin içinde yol aldık beraber. Bu platformda olduğunuz için kendi adıma teşekkür ederim. Nice öykülerimiz olsun herbirimizin.:blush:

neden olmasın belki de öyledir :smiley: aynı duyguları paylaşıyorum sizinle. İyi günler dilerim

1 Beğeni

Canım Cuneyt😊
Bana nasıl bir öykü ile meydan okudun diye geldim heyecanla baktım. Ve sevdim!
Önceki yazdiklarindan farkli bir kalem, iyi islenmis malzeme, doyurucu ve benimki dahil şimdiye kadar okuduklarimin tarzinin dışında bir oyku olmuş. Oldukça başarılı buldum. Özellikle rüya kısmında sinematik bir şölen vardı.
Sanırım senin yazdıkların arasında en sevdiğim bu oldu.
Benimki de iyi diye meydan okuyor ve seni yorumlarıma bekliyorum😊
O zaman sevgiyle, görüşürüz dostum✌

1 Beğeni

Bunca işin, telaşın arasında bu öyküye vakit ayırmandan dolayı sana üstün seçki plaketi takdim ediyorum çok Sevgili Gaye.

Öykü, diğer denemelerden farklıydı, haklısın. “Biraz da böyle olsun!” dediğim bir dönemi yaşadım. Son haftaya sıkıştı, edit biraz şaştı kaldı, ama bir şey fark ediyorum: wordde yazdığım gibi burada yayınlanmıyor. Karşılaştırma yapıyorum. Neyse, önemli değil. Blogda daha doğru hali yayınlanıyor.

Kesinlikle güzel bir serüven kaleme aldığına eminim. En kısa zamanda okuyacağım (araya sıkıştırmak istemiyorum, en azından kahvem masamda olsun gibi lükslerim var.). Bu konuşmaya senin sayfandan devam ederiz. Sevgiler ve yüksek saygılarımla efendim!:crown:

1 Beğeni

Öykünün en begendigim yeri kuşkusuz mektup kişiydi
Sadece çok güzel bir anlatım yok mektupta en fantastik en gizemli yerinde orasiydi bence gayet etkileyici
Kutlarım nice öyküler kurgusal anlamda bence çok güzel bir bütünlük var eminim 5000 kelime sınırı olmazsa bazı hızlı geçilen noktalar daha da detaylandirilabilirdi.

1 Beğeni

Çok değerli zamanınızı bu öyküyü okuyarak geçirdiğiniz için teşekkür ederim. Değer verip yorumda bulunduğunuz için ise sevinçliyim. Bu platformda olmak, öykülerle, değerli seçki üyeleriyle gönül paylaşımlarımız beni mutlu ediyor. Dediğiniz gibi harf ve vakit sınırımız olmasa farklı olabilirdi, ancak sanırım bu da bir beceri gerektiriyor. Umarım daha nice öykülerimiz olur ve paylaşırız. Çok teşekkür ediyorum.

Merhabalar Cüneyt bey,

Özellikle öykünüzün sonlarına doğru artış gösteren o şiirsel etki hoşuma gitti. Normalde şiirden pek anlayan ya da okuyan biri değilimdir ama benim bile ilgimi çekti o kısımlar. Final kısmı benim için yeterince tatmin ediciydi açıkçası. Bu bağlamda birleştirdiğiniz o diriliş olayı çok hoşuma gitti. Belli ki hazırlanmışsınız ve araştırmışsınız bu öykü için. Öykünüz benden yana tam not aldı. Önümüzdeki seçkilerde görüşmek üzere! Kaleminiz, kitabınız bol olsun efendim. :slight_smile:

1 Beğeni

Okumanız, değerlendirmeniz çok çok önemli. Öyküyü sevmiş olmanız beni çok mutlu etti. Umarım yeni öyküler yazacak takatim olur ve sizlerle paylaşmaya devam edebilirim. Güzellikler diliyorum. :slight_smile:

1 Beğeni