10. Yıl Özel: Dede Korkut'un Kayıp Öyküleri

Öykü Seçkisi'nde okumak için: 10. Yıl Özel: Dede Korkut’un Kayıp Öyküleri – Aylık Öykü Seçkisi

image

Çizim: Ebrahel Lurci İpin ucu nerede kaçtı, hatırlamıyoruz. Sadece her ay toplanıp belli bir temada öyküler yazalım istemiştik. 10 sene önce. Durmak aklımıza gelmedi. Sorguladığımız tek şey yalnızca bundan sonrasıyla ilgiliydi. Neticede 10 yıl geçti. Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi durmanın, soluk almanın ne olduğunu bilmemeye devam ediyor. Geçirdiği evrimle her sayı başka bir noksanını… (DEVAMI…)

24 Beğeni

İyi ki doğdu Kayıp Rıhtım! Yine şahane bir çizim, harikulade bir tema. Dahil olmaktan son derece mutluyum…

9 Beğeni

Güzel fikir, güzel konu. :slight_smile: Okuyacağız inşallah. :slight_smile:

Doğum gününüz kutlu ola. :slight_smile:

9 Beğeni

Nice 10’larınız olsun. Bu güzel ortamın daimi olması dileklerimle…

Sevgiler :two_hearts:

12 Beğeni

Herkesin emeğine sağlık
Nice 10 yıllara

10 Beğeni

Nice yıllara Öykü Seçkisi.
Yılları onar onar devirmen dileğiyle…

9 Beğeni

Öykü Seçkisi’nin onuncu yılı kutlu olsun.

10.yıl özel sayısında alp ozanlar atası Dede Korkut’un kayıp öykülerini baştan anlatmanıza hayran oldum.
Kayıp Dede Korkut nüshalarından “Salur Kazan’ın Yedi Başlı Ejderhayı Öldürmesi” destanının bulunması beni çok heyecanlandırdı. Verdiğiniz linkten kitabın özetine göz attım.
Önsözdeki şu özlü söz ne güzel:

“Alp ozanlar erdemidir, mert yiğidi mert yiğide tarif etmek…”

Dede Korkut ruhunun öykülerimize eşlik etmesi dileğinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Herkesin ellerine sağlık.

12 Beğeni

Benim canım, güzeller güzeli Kayıp Rıhtım’ım. Bu kalpteki yerini anlatmak için nice nice öyküler yazmak isterdim. Hepsinin teması ‘Kayıp Rıhtım’ olan. Nice 10 yıllara!

9 Beğeni

Kalemi ilhamla tutanlara cesaret, okumayi sevenlere yeni maceralar ve tum kaybolmuslara guvenli bir liman sagladigin onkere on yil daha dilerim. Sadece sana degil seckiden yolu gecmis tum yazarlarinda yildonumunu kutlarim

8 Beğeni

Yalnızca on aydır dahil olduğum bu ortamın onuncu yılını kutlaması bana gerçeküstü geliyor. Aranızda olmaktan çok mutluyum. Yazanların, çizenlerin, düzenleyenlerin, herkesin on yıllık emeğine sağlık. Daha nice on yıllara… :pray: :krs:

9 Beğeni

Dile kolay, 10 yıl. 120 Seçki. Binlerce öykü. Devasa bir öykü hazinesi. Kalbi öykü öykü diye atan yazarından okuyucusuna capcanlı bir topluluk. Her şey için çok teşekkürler Aylık Öykü Seçkisi, her şey için teşekkürler Kayıp Rıhtım!

8 Beğeni

Ellerinize ve yüreklerinize sağlık.

6 Beğeni

Sanırım bir teşekkürde ben etmeliyim hatta en çok teşekkür edenlerden biri ben olmalıyım. Çünkü eğer Kayıp Rıhtım olmasaydı başımı nerelere vuracaktım !!! Kimi kahredecektim yazdıklarımla. Daha nice 10 yıllara…

2 Beğeni

Bütün yazdığım o iğrenç şeylere katlanacak insanları bulduğum için mutluyum. Teşekkürler, Aylık Öykü Seçkisi bey :buyucu: 10.yaşınız kutlu olsun.

2 Beğeni

Estağfurullah. Öyle deme. İyi yazıyorsun emin ol.

2 Beğeni

Emrecan biz teşekkür ederiz güzel kalemini okuttuğun için. İyisin, devam et😊

2 Beğeni

Elimden geldiğince, zamanım el verdiğince öyküleri okuyorum. Yorum yaptıklarım da oluyor yapmadıklarım ya da yapamadıklarım. Bir kez daha bu seçkide yazanları tebrik etmek istedim toplu halde. Tam adına yaraşır özel bir seçki olmuş.

6 Beğeni

Öykülerle sarmalanmış nice 10 yıllara! Kadim mirasımızı tema ve harikulade kapak çalışması ile onurlandırdığınız için minnettarız…

4 Beğeni