6'lı Revolver

Öykü Seçkisi'nde okumak için: 6’lı Revolver – Aylık Öykü Seçkisi

image

VENİRE[i] 6’LI REVOLVER İsmim 6’lı Revolver, kısaca 6r diyorlar, asıl ismimi kimse bilmez. Ben de unuttum zaten. Altmış sekiz yaşında, tombulca, beyaz tenli bir adamım. Güneşi pek sevmem, nem severim. Biraz karanlık, elde koca bir bardak kara bira, hah evet köşe başındaki dar dükkânın içinde pinekleyen adam, işte o benim. Yaşlılık taa etlerimin içinden derimin… (DEVAMI…)

5 Beğeni

Merhaba tekrar

İyi ki tekrar yazmışsınız. İlk öykünüzü okuduğumda yaptığım yorumları şimdi de severek tekrar edeceğim. Çok keyifle okudum, gülümsedim, sayenizde “piizlenmeyi” öğrendim. Karakterinizi çok başarılı buldum. Küfürler çok uymuş :slight_smile: Küçük bir düzeltme “hiçte” için yapacağım - eminim gözünüzden kaçmıştır.

Bir de bu metindeki halk motiflerini artırsaydık acaba nasıl olurdu diye düşünmeden edemedim, bence yakışırdı siz de bunu gayet kotarabilirdiniz.

Elinize kaleminize sağlık
Umarım tekrar okuruz burada sizi

1 Beğeni

Teşekkürler Müge hanım. Dikkat çektiğiniz nokta gözümden kaçmış değil bazen “de” bazen “te” olarak bırakıyorum, sözün akışına göre, yazarken kendimce bir tür melodik yazım tekniği kullanıyorum, yazım kurallarını esnetmek pahasına, yine de uyarınız için teşekkürler. Halk motifleri karakter üzerinden daha fazla işlense bence de güzel olurdu, yazarken uygun düştüğünde fikrinizi uygulamak hoş olur. Bundan sonra elimden geldiğince seçkiye katılmaya çalışacağım. Öykülerimi bir tek burada yayınlamıyorum, Bilimkurgu Kulübü ve Esrarengiz Hikayeler sitelerinde de hikayelerim yayınlanıyor. Yakında, Yerli Bilimkurgu Yükseliyor dergisinde de hikayelerimin yayınlanmasını umarak onlara da gönderi yapacağım.
Bu arada eğer sesli hikayeler ilginizi çekiyorsa değerli dostum Yalçın Altın tarafından seslendirilen hikaye külliyatı içinde de hikayelerim mevcut. Hatta bu hikayeyi de seslendirdi, kanalına bir göz atmanızı tavsiye ederim. Bu hikaye için bağlantı şöyle.
- YouTube

1 Beğeni

Merhabalar,
Ve hem dinledim hem de okudum ve de çok beğendim. Gerçekten de güçlü bir öykü olmuş. Diğer öykülerinizi de okumak isterim.
Görüşmek uzere.

Teşekkürler Haluk bey. Yorumunuzu geç gördüm kusura bakmayın, foruma her zaman giriş yapamıyorum, bir çok mecra arasında savrulup gittiğim için pek az vaktim kalıyor :slight_smile:. Aşağıya bir kaç link bırakayım, orada mevcutlar ve fırsat olursa yeniler olacak. Esen kalın.
Guguk Kuşu Operasyonu | Faruk Korkmaz (Kısa Öykü) | Bilimkurgu Kulübü
https://vidyokitap.com/yag-tenekesi-bir-faruk-korkmaz-oykusu/
https://esrarengizhikayeler.com/2019/11/09/bellegin-azmi-faruk-korkmaz/#

1 Beğeni

Rica ederim.
Linklerdeki öykülerinizi de muhakkak inceleyeceğim fırsat bulduğumda. Vaktiniz olursa benim de bu ay için yazmış olduğum bir öykü vardı. Yorumlamanızdan memnun olurum.
Sağlıcakla kalın.

Teşekkürler Faruk üstadım

1 Beğeni

Linklerde belirtilen öykülerinizden “yağ tenekesi” adlı olanı dinledim. Diğer ikisini de okudum. Kaleminize sağlık. Siz bu işi biliyorsunuz.

1 Beğeni

Övgünüz için teşekkürler Haluk bey. Her hikayede bir şeyler öğreniyorum, başkalarının yazdıklarından öğreniyorum. Bildiğimden emin değilim ama öğrenmekten zevk alıyorum :slight_smile: . Burada ki gibi platformları ise, biz yazanlar için karşılıklı konuşabilmek, birbirimizi ilerletebilmek için mükemmel mecralar olarak görüyorum. Hep beraber ileri yürümeyi umarak, esenlikler dilerim.

1 Beğeni