Adı Malum

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Adı Malum – Aylık Öykü Seçkisi

image

Sizin hiç, bir camın arkasından her gün sevgilinizle konuşup ama ona dokunamadığınız, öpemediğiniz ve de sımsıkı sarılamadığınız bir an oldu mu? Benim oldu. Hem de çok. Küçüklüğümden beri doktor olmayı hayal ettim ben. Üniversite sınavında Cerrahpaşa’yı kazandığımda anne ve babamın yüzlerini görmeniz gerekirdi. Öyle büyük gururla sarılmışlardı ki haberi öğrendiklerinde, o anı hiç unutamıyorum. Sanırım… (DEVAMI…)

1 Beğeni

okudukça dilinize mi alışıyorum nedir, her geçen ay biraz daha güzel geliyor hikayeleriniz. hiç zorlanmadan bu kadar uzun bir hikayeyi bir anda okudum. gerçekten akıcı ve güzel. hayatımızın ortasındaki şeyi güzel yansıtmışsınız.

geçen aylara selam çakma olayı da güzel. bir öykü kitabı oluşturursanız tatlı bir şey olur. (ama ahmet yaseminle olur diye düşünmüştüm)

ufak tefek yazım hataları, devrik cümleler var ama bunlar bir kontrol fazla ile çözülmeyecek şeyler değil. kısıtlı zamanda böyle dertler hepimizin başına gelebiliyor.

elinize sağlık.

NOT
uzun yıllardır dileğim olan virüs de buymuş demek ki :slight_smile:

1 Beğeni

Çok teşekkürler Nuri. Zaman ayırıp keyifle okuman beni çok mutlu etti. Hikayelerim birbirini tamamlayıcı olarak gidiyor, böyle de gidecek umarım. Bakalım Ebru ve Ahmet arasında neler olacak, ben de merak içindeyim :slight_smile:

Sevgilerimle,
Tunahan

1 Beğeni

Keyifle okudum. Sıkılmadan ve merakla sonunu bekledim. Elinize sağlık malum 20 güzel kurgusal anlamda başarılı bir öyküydu.
Karakterler arasında tutarsızlık yoktu. En güzeli de kötü niyetli insanların bu davranışta ölmesi bence iyi bir bulustu