Ağıt

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Ağıt – Aylık Öykü Seçkisi

image

Bir zaman olmuş, bir kadın kaybolmak için bir yola çıkmış. Çok yürümüş, çok yol almış önceleri. Ama her adım attığında geriye gittiğini fark edememiş uzun süre, devam etmiş, devam etmiş. Sonra unutmaya başlamış yolda giderken. Kim olduğunu unutmaya başlamış, neyi sevdiğini unutmaya başlamış. Öyle ki en başta nerede olduğunu anımsayamaz olmuş, hatırladığı kadarıyla ufak birkaç… (DEVAMI…)

Sevgili Uygar

Sonunda dondun!demek istiyorum, nerelerdeydi diye sormak isterdim.ama.sanki hikayen bana cevap vermek icin yazilmis sanki. Otobitografik bir desarj oykusu gibi, sonu guzel biten bir arayis-yol hikayesi gibi ya da ilham veren bir motivasyon yazisi gibi ki bu aralar kendimle-yazilarimla bogustugum bir donemde sanki bana yazilmis gibi.

Cok tesekkurler bu hikaye icin aklimi sakinlestirip kalemime kuvetti gonulden bulmam gerektigini hatirlattigi icin.

Eline ve dus gucune saglik
Sevgiler
Dipsiz

1 Beğeni

Sahi mi? Dönmüş müyüm? Umarım dediğin gibidir. Epeydir yeni hiçbir fikrim yok…

Yorumunun beni ne kadar mutlu ettiğini anlatamam.

Teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim.

Her kadın masalları sever. Ve her kadın hayatında en az bir kere kaybolur. Yitip gitmeden öykülerde bulunalım, buluşalım:) Harika bir dil. Çok beğendim. Kaleminiz dert görmesin.
*
Not: Her kadın genelleme yapar:P

1 Beğeni

Ne enerjik, ne tatlı bir yorum böyle! :grinning: :heart_eyes: Yazdıklarınız için sonsuz teşekkür ediyorum, çok sevindirdiniz beni…

Genelleme konusuna da ayrıca katılıyorum… :grinning: :grinning: