Ama Leke Hep Karnımda Duruyor

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Ama Leke Hep Karnımda Duruyor – Aylık Öykü Seçkisi

image

Karnımda kocaman bir leke var. Karanlık ve yuvarlak. Onu orada istemiyorum. Huysuzca kıpırdıyor. Yerini beğenmiyor. Onu duyabiliyorum. Ara sıra adını fısıldadığını düşünüyorum. Ne giyersem giyeyim üstünde yavaşça bir karaltı oluşmaya başlıyor. Siyah giyindiğimde bile belli oluyor. Siyah giyinmiyorum. İşim gereği. Çocuklar sevmiyor. Aynı çocuklar karnımdaki siyah lekeye yumruklarıyla selam veriyorlar. Kırmızı burnum ara sıra yere… (DEVAMI…)

Merhaba Elif

Duru ve simgesel bir anlatımın var. Dili kullanımını da oldukça başarılı buldum. Böyle anlatıların bende - kendiminkiler de dahil - yarattığı çağrışımlar ve yorumlar da farklı. Senin öykünü okurken içim burkuldu. Üzüldüm. Tüm kara deliklerin aydınlanması dileğiyle diyorum.

Kolay gelsin

Merhaba,

Çok teşekkür ederim. Yorumun mutlu etti. Vakit ayırdığın için teşekkür ederim.

Sevgiler.

1 Beğeni

Merhabalar,
Öykünüz anlatılmak isteneni bedavadan vermiyor, üzerinde düşünmek gerekiyor :blush: insanı simgesel bir dünyada hüzünlü bir yolculuğa çıkarıyor. Güzel bir öykü elinize sağlık…

Selamlar,

Öykünüz damağımda hüzün bıraktı, güzel düşünülmüş, iyi bağlanmış, emeğinize sağlık.

Sevgiler

Teşekkür ederim ayırdığınız vakit için!

Teşekkür ederim. Tüm yorumlar öykünün hüzün vermesiyle ilgili. Halbuki ben yazarken neşeli şeyler düşünüyordum. Başka öykülerde görüşmek dileğiyle!

1 Beğeni

yazar ve okuyucunun aynı duyguda buluşması çok güzelken, okuyucunun yazarın hissettiği dışında farklı duygulara erişmesi de bence edebiyatın yarattığı en büyük özgürlük.
Siz neşenizi kaybetmeyin, biz güzel bir öyküden hüzün tadarken de keyifleniriz zaten :slight_smile:

1 Beğeni