Başı Sonu Yok

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/basi-sonu-yok/

image

Yağmur alabildiğine hızlandı. Rüzgâr, sararmış yaprakları yerlerinden söküyor, Boğaz’a savruluyor gökyüzünde. Martılar telaş içerisinde, grup halinde gökyüzünde daireler çiziyor. Vapurlar, limana yanaşmış sonraki seferlere çıkamayacak. Paltomun yakasını kaldırdım, atkıma sarıldım, şapkamı kaşlarımın üzerine doğru indirdim. Rüzgâr, paltomun eteklerine dolanıyor, beni denize doğru sürüklüyor. Bu arada, dalgalar kıyıya vuruyor ve beş metre kadar gökyüzüne yükseliyor. Damlalar,… (DEVAMI…)

Çok değişik bir konu hayatın zorlukları ve günümüz gerçeklerini hicvetmiş güzel bir hikaye okuduğumu söyleyebilirim,duygular iyice vurgulanarak anlatılmış,çok beğendiğimi söyleyebilirim.

1 Beğeni

Merhaba Cuneyt😊
Tam karşımda oturup anlatiyormussun, yine es vermeden konusuyormussun gibi okudum oykunu. Ee bu adam resmen sensin👊
Tüm gelgitleri, tüm kaygıları senin kaleme dökülmüş halindi.
Ben sevdim. Başta bir karmaşa yaşadığını düşünüyorum. Cümle yapıların arasında çelişkiler vardı. Ama sonra doğru kelimeler sıralandı ve es vermeden aktı gitti.
Hep yaz arkadaşım. Daim olsun kalemin. Ben seni hep keyifle okuyacagim✌

1 Beğeni

Buralarda olmana sevindim pek Saygı Değer Gaye Hanım :smiley:
Yaşam çelişkilerle dolu, bir düşündüğün diğerine tutunmuyor. Derken denizin ortasında alabora olmuşsun. Kaygıları, gelgitleri de olsa es vermeden anlatmış bir adam öyküsünü. Gözünü açamamış, doktoru da hemşireyi de uzaylı zannediyormuş. Kim bilir kimleri ne zannetmişiz hayatın içinde. Ne ön yargılar, ne kaygılar… Hayata dair ne kadar karmaşa yaşamışsa öyküdeki isimsiz adam bir ucundan denedim bir kez daha. Güzellikler ve çiçekler olsun! Bolca sevgiler ve teşekkürler.

1 Beğeni

Aklının yarısı sevdiğinde kalmış bir yarım akıllının nasıl tamamen yittiğinin kısa bir hikayesi.

Yeşil, dalgalı çizgilerinizin zamansız düzleşmemesi dileğiyle… Sevgiler…

1 Beğeni

Merhaba, çok değerli vaktinizi bu öyküyü okumak için ayırdığınız için minnettarım. İncelikli temenniniz ise hassaslığınızla bir bütün. Rıhtımda kaybolmak ve tekrar birbirimizi bulmak ümidiyle. Sevgilerle!

1 Beğeni