Derinlere Doğru

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Derinlere Doğru – Aylık Öykü Seçkisi

image

On yıllık yolculuğumuzun sonuna yaklaşırken gemimiz bize uyku saatinin bittiğini söyleyen alarmları çalıyordu, kırmızı ışıklar yatak odamı birkaç saniyeliğine aydınlatıp tekrar karanlığa boğarken giysilerimi giyip zaman kaybetmeden odamın köşesindeki lavaboya gittim, hızlıca yüzümü yıkadıktan sonra odamdan çıkıp geminin kontrol kısmına gittim. Kontrol kısmına girer girmez reflekse dönüşmüş hareketlerle rotaları en ince ayrıntılarına kadar kontrol etmeye… (DEVAMI…)

Öykülerimiz yan yana denk gelmiş. Ben de bu vesileyle öykünüzü okudum ve beğendim. :slight_smile:

Merhabalar,
Öykünüzü biraz uzun bulmakla birlikte sıkmadığını belirtmek isterim. Dil kullanımı ve öykü akışı gayet başarılı. Kaleminize sağlık. Ancak öyküde ben diliyle geçmiş zaman anlatılıyor ve anlatıcı kahraman öykü sonunda ölüyor, yani öyküyü anlatan ölü birisi. Acaba öyküde tanrısal bakış açısı kullanılması daha mı iyi olurdu?
Genel itibariyle ben sizi başarılı buldum, yolunuz açık olsun. Görüşmek üzere…

Beğendiğinize sevindim, okuduğunuz için teşekkürler :slight_smile:

2 Beğeni

Öylümü okumaya ve incelemeye zaman ayırdığınız için teşekkürler. Başta ben de tanrısal bakış açısıyla yazmayı düşündüm ama sonra kendimi farklı bir şekilde yazmaya zorlamak istedim. Bir dahaki sefere daha iyi olacağına inanıyorum :slight_smile:

2 Beğeni