Eti Senin Kemiği Benim

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/eti-senin-kemigi-benim/

image

Dönüp dolaşıp yine eski görünümlü evin önüne geldim. Kaçmanın anlamı yoktu. Çocukluk arkadaşım olan doktorum, ısrarlarıma dayanamayıp beni buraya yönlendirdi. Artık Moda”nın yokuşlarına gerisin geriye kendimi vuramazdım. Arabayı bıraktığım otopark çok geride kalmıştı. Üçüncü denememi sonuçlandırdım ve dış kapının zilini çaldım. Kamera tertibatına, gerginliğimi azaltacak şekilde gülümsedim. Kapı, yüzümde asılı kalan gülücük daha titremeden açıldı.… (DEVAMI…)

Sonunu merak ettiren sade ve güzel bir öyküydü. Kaleminize sağlık.

1 Beğeni

Sade kalıp sizde merak duygusu oluşturduysa ne mutlu bana… Eksiklerinin kusuruna bakmayın. Çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Anladığım kadarıyla burada etkiye tepki olayı var. Adamın hafızası silinmiş sanırım. Ama kötülüğünün cezasız kalmaması için üzerinde komplo planlanmış. Adam suçlu iken hiçbir şeyi hatırlamıyorken cezalandırılması benim açımdan üzücü geldi. Ne diyelim kötülük cezasız kalmıyor. Bu dünyayı geçse öbür dünyada çekeceği çile hepimiz için hakkıyla olacak. Allah hepimize merhamet etsin.

1 Beğeni

Galiba her şeyde etki tepki var. Eden en çok kendine ediyor. Siz bir komplo sezmişsiniz. En büyük komployu belki İsmet Bey kendine yapmıştır. Belki doktorlar onu zihninin karanlık yerinden çıkarmaya çalışıyorlardır. Yada sizin yorumladığınız gibi işkencelerinin cezasını çekiyordur. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. İnşallah boyumuzdan büyük günahlara bulaşmayız.

“bıldırki hurmalar…” :slight_smile: elinize sağlık beni sürükleyen bir hikaye oldu. betimlemeler, dil kısa bir hikaye için gayet yeterli.

1 Beğeni

:laughing:… Çok teşekkürler. Sürükleyici bulmanıza çok sevindim. Hurma ne muhteşem meyvedir. :slight_smile:

1 Beğeni