İmbroza

Öykü Seçkisi'nde okumak için: İmbroza – Aylık Öykü Seçkisi

image

“Bu devir, yoktan var edilen, kendini bütünleyen bir toprak ananın devridir.“ Okuduğum ilk cümlenin etkileyiciliğine bakarsak, bu yerlerde birçok şey öğreneceğiz. Günlerdir yorgun olduğumdan, rüyanın etkisi ile garip bir his bürüdü bedenimi. Korku ile sıçradım. Uzun yollardan, nice kıyılardan geldik buraya, İmroz’a. Gerçi o denli yorgun hissediyordum ki, gelir gelmez havaya aldırmadan uyumuştum. İmroz’un büyülü… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Merhaba.
Öykünüzü okudum fakat bir eksiklik olduğunun farkına vardım. Sonrasında ise diğer öykülerinizle bağlantılı olduğunu farkettim ve hepsini okudum. :slight_smile: Biraz daha oturdu öyküler zihnimde. Yine de sanki biraz açıklamaya ihtiyaç duyuyor gibi. Attila İlhan’ın kitaplarının sonunda “meraklısına” diye bir bölüm vardır. Orada hangi şiirini hangi dönemde ve ne düşüncede yazdığını açıklar. Bunun gibi bir şey kastettiğim. Sizin aklınızdaki soyutluğa erişebilmem için yazdım bunları. Bu benim sığlığımdan da olabilir tabi. Af buyurun lütfen.

Onun haricinde, mesleki hayatınızı öykülerinize serpiştirmeniz güzel olmuş. Umarım okurlarınıza da şifa dağıtıyorsunuzdur. :slight_smile:

Anlatım yönünüz kuvvetli. Öyküleriniz de bir solukta okunuyor. Bazı içecekler çok içilir, anca tat bırakır bünyelerde. Sizinkiler az kadehle sarhoş edecek türden.

Ellerinize sağlık. Yine görüşmek dileğiyle.

1 Beğeni

Merhabalar!
Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Sevgiler.

1 Beğeni