Kemik Biti

Merhaba Okan,

Çok sarsıcı ve sosyolojik yönü güçlü bir öykü olmuş. Temiz tertemiz bir gol. Ofsayt yok. Çok nizamı. Ne eksik ne fazla kelimelerle kaleme almışsın. Hiç boğazımı tirmalayan beni yoran bir bölüm olmadı. Akıcı saf ve duru bir dil kullanmin vardı. Sonuna kadar okuttu.

Belkide tarzım hüzün öyküde hüznü çok severim melankolik bir halim var. Çok etkiledi beni. Çok büyük bir dram var. Belki sayfalarca alt metin yazılır bu hikayeye ama 5000 kelimelik sınırı dikkate alarak öylesine güzel süzmüşsün herseye ve herkese yetmiş anlattıkların. Bence önemli bir başarı. Hikayeyi okurken hiç kopmadım orada yaşadım kendimi bir yerde konumlandirdim mesela ben olsaydım Tuncay Ağabey olurdum öyküde orada durup Hasan a bakardım. Belki bir şey diyemedim teselli de edemezdim ama durup bakardım.
Kolay mı hem evladını hem eşini kaybeden adama güç vermek. Güçlü dur demek. Yıkılır gider karşısında insanın dağ gibi bir adam.
Kürek biti bence güzel bir buluş yani buradan psikoloji yaratıp çocukların o saf mantığından da yararlanarak çok güzel bir dram yaratmışsın.

Dedim ya çok net gol hiç ofsayt yok… Temiz tertemiz bir öykü

Yeni öykülerine

2 Beğeni