Kırmızı Pabuçlar

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/kirmizi-pabuclar/

image

Hafta içi her sabah yaptığım gibi altı kırk beşte, güne güzel başlangıç yapma umuduyla ayarlanmışsa da zaman içerisinde Keane’den soğumama sebep olan “Perfect Symmetry”li telefon alarmıyla uyandım. Bakıcı kadının hazırladığı, peynirli yulaflı omlet ve üstüme zimmetli şirket arabasını bir yere çarpmadan kullanmamı kolaylaştıracak koyulukta filtre kahveyle ayaküstü kahvaltımı ettim. Şehrin “namlı” bir mahallesinde olmasına rağmen… (DEVAMI…)

Sevgili Sitare, isminle hitap ediyorum çünkü öykünden sonra içimde tanışıkllık hissi doğdu. Bu da iyi öykünün temel göstergelerinden biri bence. Kurgu yeteneğin alkışlık sahiden. Birebir temaya uygun, aynı zamanda alabildiğine gerçek, tanıdık ve en önemlisi de meselesi olan bir öykü bu. Bazı cümlelerdeki kalabalıklık göze batsa da genel olarak anlatımın yalın ve akıcı bir okuma sağlıyor. Velhasılı ben pek beğendim hemşirem, yeni öykülerini hevesle okuyacağımdan emin olabilirsin…Sevgiler

Değerli ve samimi yorumların için çok teşekkür ederim, çok değerliler. Bunun motivasyonu daha iyi öyküler yazmama vesile olur umarım. Sevgiler!

1 Beğeni

Merhaba @Sitaresan,

Asu’nun işsiz kalmamasına sevindim, eminim ki öykünün kahramanı da çok sevinmiştir. :smiley:

Şaka bir yana öykünüzü keyifle okudum, sağlam bir kurgusu var. Kaleminize sağlık.

Görüşmek üzere, bol selamlar…

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Keyifli okumalar.