Kirpas

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/kirpas-ebuzer-kalender/

image

Sevgili Dünyalılar! Sizlere, Hurda Gezegeni’nin süper gücü olan Çöplük Cumhuriyeti’nin başkenti Döküntü şehrinden yazıyorum. Buradan Dünya vatandaşlarına, özellikle de asıl vatanım olan Türkiye’ye bol bol selam ediyorum. Bu gezegende Türkiye’yi, biraz da benden ötürü olsa gerek, çok seviyorlar. Çöplük Cumhuriyeti’nin kadınları, güzelliklerine hayran oldukları Türk kadınlarına benzemeye çalışıyorlar. Ben vaziyetten hoşnut kalmakla birlikte, biraz da… (DEVAMI…)

Merhaba,

Sanırım bu platformdaki ilk öykünüz ve çok güzel bir metinle girmişsiniz. Baştan sona okurken gülümsedim. Göndermelerinizi çok yerinde buldum. Bir “Merhaba ben bu seçkiye yeni katıldım” söylemi “Hurda” temasıyla ancak bu kadar harmanlanırdı. Dili kullanımızın çok özenli ve metnin akışında hiç sorun yok.

Yayınevleri ile ilgili- gerçekliğinden şüphe duymadığım- bölümler bu konuda yazın hayatında bir yerlere gelmek isteyenler için gerçekten yol gösterici olmuş.

Ne diyelim, umarım gezegeninizde daha bolca kitaplarınız basılır ve umarım başka öykülerinizi de bizim gezegenimizde okuruz.

Elinize, kaleminize sağlık

Merhabalar Müge Hanım, kusura bakmayın iş hayatımla ilgili yoğunluktan ötürü geç cevap yazıyorum.

Öncelikle öykümü beğendiğinize sevindim. Güzel yorumlarınızdan ötürü ayrıca teşekkür ederim. KİRPAS Kayıp Rıhtımdaki ilk öyküm. Umarım son olmaz. Yeni öykülerde buluşmak üzere, bol selamlar…

1 Beğeni

Merhabalar,
Hazır seçkide yeni olduğunuzdan dolayı henüz fazla öykünüz yokken ben de mevcut olanların hepsini okumaya karar verdim.
Okuması çok keyifli bir öyküydü, Douglas Adams’ın Otostopçunun Galaksi Rehberi tadındaydı. Bu arada kendimi arama motoruna “kirpas yayınevi” yazarken buluyordum neredeyse. :slight_smile:
Görüşmek dileğiyle

1 Beğeni