Kutu

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Kutu – Aylık Öykü Seçkisi

image

Başı ağrıyordu. Her tarafı ağrıyordu. Gözleri açılmamak için direniyordu. Etrafta yoğun bir balmumu kokusu vardı. Bir de yapışıklık. Vıcık vıcık hissediyordu. Doğrulmayı denedi ama boşuna. Kıpırdamaya mecali yoktu. Ona ne olmuştu böyle? Altındaki zemin sert ve sıcaktı. Evinde olamazdı, öyleyse neredeydi? Ağrılı hal kısa sürdü. Bir süre sonra gözlerini aralayabildi. Gördüğü şey kırmızıydı. Kırmızı, tuhaf… (DEVAMI…)

1 Beğeni

İlginç bir tarikatla karşı karşıyayız. Öyküde görmek istediğim tek şey de bu gizemli topluluk ve amacı hakkında biraz bilgi. Böylelikle aklımda soru işareti olmazdı.

Kaleminize sağlık.

Bir kurgunun başlangıcıydı. Keşke biraz daha bilgi olsaydı. Arkadaşına ne oldu? Bu tarikatla nasıl tanıştı? Kadının yanındaki adam, acizliğinden bitap düşmüş karakterin neden onları çökerteceğini düşünüyor? Sorular ve sorular. Özetle merak uyandıran bir öyküydü. :+1: :+1:

bu tarz kısa öyküleri seviyorum. kutunun kadına gönderilme amacını merak ettim sadece. nasıl üye seçiliyor? tarikatin amacı sadece tarikat olmak diye düşünüyorum. onlarca örneği var. herhangi kötü bir tanesi benim için seçilip hayal edilebilir. yani tarikat detayının eksikliği beni rahatsız etmiyor. elinize sağlık ben beğendim.