Loş Tapınak

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Loş Tapınak – Aylık Öykü Seçkisi

image

Sessizlik, mutlak sessizlik; Yürünmesi pek zor olan dağ geçitlerinin ağırlığı altında ezilmiş tapınağın giriş kapısını oldukça yüksek, taştan bir kemer ayakta tutmaktaydı. Girişin tam karşısına konumlandırılmış mermer yontunun altına oyulmuş su havuzu, tapınağın tepesinden içeri uğrayan loş gün ışığının etkisiyle, tapınak duvarlarına damarlı desenlerin akislerini bırakıyordu. Yıllarca bakımsız kalmış tapınağın sinesi rutubet çekmiş, köşe uçları… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Merhaba.

Neredeyse sakinleştirici bir öyküydü. Çok uzaktan duyulan bir şarkı gibi, bir anlığına yakalayıp tekrar unuttuğumuz bir rüya gibi, aktı gitti ve üstümde bir sarhoşluk, ağzımda mayhoş bir tat bıraktı.

Kaleminize sağlık. Görüşmek üzere…

1 Beğeni

Sevgili @Sefa

Kayıp Rıhtımda yıllar içinde bir çok hikaye okudum. Bazıları geriye hiç bir iz bırakmadan gitti, bazıları okurken keyif verdi ve çok çok azı hafızamda yer etti ve ilham oldu. Senin Hekim Bey öykün de benim küçük seçki listemde yer alıyor.

Senin kesinlikle seçkideki en deneyimli yazarlardan biri olduğunu düşünüyorum. Ortalamada yılda iki kez hikaye gönderiyorsun ama yazınların kalitesinde belli bir istikrar göze çarpıyor.

Çok keyifliydi
Müteşekkirim

Eline ve düş gücüne sağlık
Sevgiler
Dipsiz

1 Beğeni

Merhabalar, yorumunuz için teşekkür ederim, görüşmek üzere.

Merhabalar sevgili Dipsiz,

Geçmişte yazdığım öykülerin insanların hayatına temas ettiğini görmek çok mutluluk verici, yorumunuz beni mutlu etti ve gururlandırdı. Buna karşın yorumunuzun oldukça cömert olduğu kanaatindeyim, benden kat ve kat deneyimli nice yazarların öyküleri geldi geçti seçkiye katıldığım süre boyunca :slight_smile:
Eskisi kadar sık yazamıyorum artık, gerek zaman darlığı, diğer aksilikler vs. Siz söyleyince fark ettim, uzun süredir seçkiyi boş geçiyormuşum; hatırlattığınız için minnettarım.

Keyif almanıza sevindim, zaman ayırıp öyküyü değerlendirdiğiniz için de ayrıca teşekkürler,

Kendinize iyi bakın, yolumuzun yeniden başka bir öyküde kesişmesi dileğiyle.

1 Beğeni