Mahsus Dede

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/mahsus-dede/

image

“Abicim milenyum olmuş. Yıl 2000 bilimkurgu çağı, sen neler anlatıyorsun?” “Harbiden acayip kafa ütüledin ya hu! Zaten yanmışız.” “Tamam beyler gagayı kapattım! Yalnız şurası…” “Emrah shut the fuck up!” İki genç adam Afro Amerikan aksanı ile senkronize bağırmıştı. Bol pantolonları bellerinden düştü düşecek, gangster rapçileri taklit ederek, ellerindeki hayali silahları Emrah”a doğrultmuşlardı. “Hey! Tamam, anlaşıldı.… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Sevgili Murat,

Mahsus Dede ve hikayen gerçekten çok başarılıydı. Açıkçası bu ay okuduğum en güzel öyküydü ve masal temasına uygunken aynı zamanda bugünlere de güzel bir gönderme içeriyordu.

Mahsus Dedeye yanında getirdiği karanlığa ve içindekilere, bunları düşünen hayal gücüne buradan selam gönderiyorum.

Profesörü de merak ettim ayrıca.

Eline ve düşgücüne sağlık
Sevgiler
Dipsiz

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Kayıp Rıhtım gibi güzel bir ortamda, güzel öykülerin arasında hikayemi beğenmeniz beni çok mutlu etti. Zor günler yaşıyoruz. Dilerim güzel günlere kavuşurken biriktirmeye paylaşmaya devam ederiz. Küçük hikayeme yaptığınız nazik yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim.

1 Beğeni

Merhaba @Murad

Elinize sağlık, heyecanla okudum. Bekir karakterini, varlık tasvirlerini, yarattığınız tekinsiz atmosferi ve tüm bunları masalla, salgınla, gerçekle, saraylarla bağdaştırmanızı da çok sevdim.

Çok kararında bir öyküydü

Görüşmek üzere

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Sizden bu güzel yorumları okumak beni çok mutlu etti. Dünyada zorba hükümdarlar saraylarından ortalığı karıştırmaya devam ettikçe bizi bekliyen musibetler kesilmeyecek gibi. Şükür masallar var. Uyku arası gözlerimizi aralamamıza vesile olan masallar. Ailece Bekir Emmi ye çok gülüyoruz. :blush:

1 Beğeni

Gerçekten de anlatsalar inanmayacağımız günleri yaşıyoruz. Elinize sağlık. Güzel göndermeleri olan güzel bir masal okudum.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. İnşallah bu sıkıntılı günleri gerekli dersleri çıkararak geçiririz. İnanılmaz güzellikte günler yaşamak dileğiyle…