Okyanusun Kalbi

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Okyanusun Kalbi – Aylık Öykü Seçkisi

image

Keşif Güncesi: 21 Temmuz 2152 Bu gün; yedi bilim insanı, teknisyenler ve çalışanlarla beraber kırk iki kişiden oluşan kafilemizle, kıtanın diğer ucunaulaşmayı başardık. Kıyı şeridi boyunca yapmış olduğumuz kamplar ve nihayetinde toplamış olduğumuz veriler bizi daha zorlu bir yolculuğa çıkmaya mecbur bırakmıştı. Sinan hâlâ durgun…Bu keşif gezisi onun için başka bir anlam ifade ediyor. Biliyorum,… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Umut sen yaşıyor musun ya? Ne oldu da Seçki’yi hatırladın bir anda? :smiley:

Şaka bir yana, ne mutlu seni tekrardan aramızda görmek.

Yine her cümlesinde ‘Umut’ kokan, kendi tutarlı evreninde geçen, sağlam temelli ve okuyucuyu geleceğe dair derin düşüncelere boğan bir öykü ortaya çıkartmışsın. Ellerine, kalemine sağlık.

1-2 yerde sanki aceleyle bitirmeye çalışmışsın gibi bir hisse kapılmadım değil ama. Olsun, buna da şükür. Sen yeter ki yaz :smiley:

Bu arada bizim de dilek hakkımız var mı? Birkaç kısa arzum olacaktı da :smiley:

image

Selam Ufuk. Özledim ben de buraları. :smiley:

Öyküyü beğenmene sevindim. Hem yazım hem de öykünün kendisi seninde belirttiğin gibi aceleye geldi biraz. :smiley:

Ama katılmam gerekiyordu artık, e bir zahmet ama artık :smiley: :smiley: :wink:

Bir Gaju ile karşılaşırsan -ki inanıyorum, her insanın bir Gaju’su oluyor hayatta- neden olmasın :smiley: :wink:

1 Beğeni

Merhaba Umut,

Tekrardan hoş geldin.

İçeriği dolu, gayet akıcı, çok da güzel yazılmış bir öykü. Ara kısmını tamamlayıcı olarak güzel kaynatmışsın araya ve metin içerisinde geçen bilgilendirici bölümler de gayet iyi yerleştirilmiş. Finaldeki Dünyanın en yalnız balinasına, sözü çok güzeldi, içtendi. Baba ve dedenin öyküsü birazcık yarım ama bence tam kararında verilmiş, daha fazlasına gerek yoktu, öykü vermesini gerekeni verip çekiliyor.

Seni daha fazla buralarda görme dileğiyle.

Esinler ile.

1 Beğeni

Selam Osman :smiley:

Teşekkür ederim vaktine ve yorumlarına. Baba ve dedenin öyküsü dediğin gibi kararında bence de. Çok detaya girmek başka bir şeye çevirecekti öyküyü :slight_smile: Umuyorum ki buralarda olacağım :smiley: Görüşürüz :wink: