Sayı #126: "Uçan Daire Öyküleri"

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Sayı #126: “Uçan Daire Öyküleri” – Aylık Öykü Seçkisi

image

Çizim: Murat Gürdal Akkoç 2020. Bilimkurgu anlatılarında karşımıza çıkabilecek bir sayı. Uçan kaykaylar, ışınlanma, gezegenler arası yolculuk… Beklentiler bu yöndeydi. Elimizde ise genel anlamda yanan bir ateş topu var. Söndürmek için yapılabilecekler sayılı. Hikâyeler anlatmak bunlardan birisi. Olabilir. Öyle umuyoruz. Yangına suyla koşmanın en güzel yolu. Her şeyi değiştirecek bir dış güç. Bekleniyor. Bir kahraman.… (DEVAMI…)

7 Beğeni

Hemen bir iki öykü okudum ama henüz aradığımı bulamadım maalesef. Aramalarımız devam edecek. Herkesin eline sağlık :smiley:

1 Beğeni

Hoşgeldin seçkimiz! Güzeller güzeli! :heart_eyes:

3 Beğeni

Son birkaç seçkiye eser yetiştirememenin verdiği üzüntü, nihayet son buldu. 45 Saniye adlı öykümle tekrar burada olmak mutluluk verici. Kendi adıma zor bir tema olduğunu itiraf etmeliyim. Benimki alabildiğine gerçek bir öykü, buyurunuz. Emeği geçen herkese ve okurlara selam ederim.

3 Beğeni

Bütün yazar arkadaşların ellerine, yüreklerine, kalemlerine ve düşüncelerine sağlık. Uçan daireler sizinle olsun.

3 Beğeni

Bütün öyküleri okuyan biri "3+1 deniz manzaralı uçan daire " esprisinin yapılıp yapılmadığını yazabilir mi?

3 Beğeni

Dolu dolu bir Seçki. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Sabaha bu görselle uyanınca, orada da kalmak istedim. Harika bir çizim. Seçki’nin giriş yazısı da çok iyi. Umarım, yazılmış ve yazılacak olan tüm hikayeler, birer kahramana dönüşür de talihsiz yok oluşların karşısında durur. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Seckiye ilk kez katıldım. Geçen ay tanıştım siteylede. 125. Seçkide ki bazı öyküleri okudum. Çok güzeldi okuduğum öyküler. Heyecanlandırdı beni. Bu ay yayınlanacak Seckiye katkı sağlamak ve paylaşımlarda bulunmak istedim. İnşallah daha fazla zaman ayirip yazılan tum öyküleri de okuyacağım. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyorum. İyi okumalar o vakit… Uçan daireye birlikte güzel bir yolculuk diliyorum hepinize…

6 Beğeni

Henüz sadece bir öykü okuyabildim. O öyküde bu tarz bir espri yoktu :slight_smile:
Bu ay bir öykü yazmadım fakat yazsaydım konut olan daire etrafında uçuk kaçık konuları ele alacaktım.
Hem vakitsizlikten, hem odaklanamamaktan pas geçtim bu ayı.

Saygılar.

1 Beğeni

Ben de Tardis gibi zamanda-mekanda uçabilen merkezi ısıtmalı daire gibi bir şey yazacaktı. Çizgi film senaryosu olamayacak bir şeyler karalayıp bıraktım.

2 Beğeni

Söylemeden geçemedim. Öykü seçkisi çizimi o kadar güzel ki! Sanki benim öyküm için çizim yapılmış gibi. Süper bir enerji :slight_smile: Kedi, uçan daire ve kız. Vay arkadaş. Gördüğüm an bayıldım!

1 Beğeni

:slight_smile: sağlık olsun. Bazen olmayınca olmuyor.

Benimde ilk denememdi. Güzel bir konuydu. Gelecek konuya daha çok özeneceğim.

1 Beğeni

Doktora finalleri falan derken yoğunluktan ancak yeni hikayeyi paylaşıp henüz 2 öykü okuyabildim.
Okumaya devam… :))