Sayı #128: "Mühür Öyküleri"

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Sayı #128: “Mühür Öyküleri” – Aylık Öykü Seçkisi

image

Çizim: Melike Aysal Tüm dünyayı mühürleyip gitmek için en doğru an’dayız. Kaçamadığımız her saniye gerçekler biraz daha büyüyor. Gözlerimizin içinde dönüp duran görüntüler hiç tekin değil. Hepsini sonlandıracak gücümüz yok. Ama kırabileceğimiz bazı mühürler var. Onları bozup bazı hayallerin özgür kalmasını sağlayabiliriz. Birbirimize hikâyeler anlatabiliriz. Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi 11. yılına doğru hızla ilerlerken… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Beklediğim seçki nihayet yayınlanmış. Bu seçkiye kendimce güzel bulduğum bir kurgu yazmaya çalıştım. Okumanızı ve değerli eleştrilerinizi görmeyi bekliyorum :slight_smile:

4 Beğeni

Yeni seçki geldi sonunda! İkinci kez okült esintiler içeren, bir öncekine kıyasla daha kısa bir öyküyle karşınızdayım. Umarım beğenirsiniz. Şimdiden okuyacak olan herkese keyifli zamanlar diliyorum! Son 3-4 gündür önümüzdeki ayın teması kesinlikle “Virüs” olur diyordum. Son günlerde yaşanan olaylara tanık olmak gerçekten üzücü. Bu bağlamda herkesin önümüzdeki ay hem sanatsal hem de toplumsal kavramlarla bizi karşılayacağını düşünüyorum. Kaleminize kuvvet rıhtım sakinleri, herkese iyi günler!

4 Beğeni

İlgi çekici bir konuydu, yazarlarımız nasıl değerlendirdiler merak ediyorum doğrusu. Onlarca farklı bakış açısından onlarca farklı hikayeyi okumak için şimdiden sabırsızlanıyorum. Yazarken çok keyif aldım okurken de alacağıma eminim. Değerli arkadaşlarımın öyküleriyle de tekrar buluştuğum için çok mutluyum. Öyleyse bana iyi okumalar. :smile:

5 Beğeni

Konunun “Virüs” olması…

6 Beğeni

Kayıp Rıhtım’ın yeni üyelerinden biri olarak aranıza katıldığım için mutluluk duydum. Bu ayın öykü seçkisini heyecan ile bekliyordum. Hemen okumaya başlıyorum☺️.

3 Beğeni

Seçki :pray:t2:

Özellikle zamanını kaçırdığım halde yayınladığınız için teşekkürler. Elinize, emeğinize sağlık. Görseller bence artık bir kitapta toplansın. Çok başarılı buluyorum.

Şimdiden herkese iyi okumalar.

4 Beğeni

“Çıkamaz çocukluğundan dışarı

Kimse.

Kardeşliğimiz bundandır

Mavi sularla binlerce yıl.”

Fazıl Hüsnü Dağlarca

Cadı Katı adlı öykümle 128. sayıda birlikte olmak her zamanki gibi mutluluk verici. Topyekun kaygı sarmalında kaybolduğumuz bu süreçte iyi ki öyküler var diyorum. Seçkide emeği geçen herkese selamlar…

2 Beğeni

Arada bir seçkideki öyküleri okurum. Bazen yorumlarım bazen de yorumlayamam. Öykü sayısına bakınca bu ayki tema tutulmuş gibi. Gelecek ayki virüs temasını merak ediyorum. Kim bilir belki ben de bir öykü ile katılabilirim.

5 Beğeni

Herkese selamlar, katılımcı sayısı her geçen seçkide artıyor gibi :slightly_smiling_face: Bu arada benim öyküm olan MÜHRÜNÜ YALAYANLAR CEMİYETİ yanlışlıkla Cevdet Bey’in ismiyle yayınlanmış. Düzeltilmesini rica ettim. En kısa zamanda düzeltileceğinden eminim. Herkesin eline emeğine sağlık. Yorumlarda buluşuruz…

5 Beğeni

Ben de Cevdet Bey’in iki öyküsü nasıl yayınlandı diye şüpheye düşmüştüm. Açıklama iyi oldu. :smiley:

Emeğinize sağlık şimdiden. Okuyacağım en kısa sürede. :slight_smile:

3 Beğeni

Bu ay “Siyah Kardan Adam” adlı öykümle seçkiye devam ediyorum. 5000 karakter sınırı olduğundan dolayı sonuna kadar yazdım. Ucu ucuna bitti diyebilirim. Ve son olarak değerli yorumlarınızı merakla bekliyorum.

2 Beğeni

Merhabalar, Kutsal Mühür benim ilk olmasa da sizin için ilk öykümle karşınızdayım. Bu öykü çocukluğumdan beri kurguladığım hikayelerimin sonuncusudur. Lütfen keyfini çıkarın. Çünkü bende buradaki yüzlerce öykü ile aynısını yapmayı umuyorum.

3 Beğeni

Herkese merhaba,

Uzun bir müddet öykü okuma ve yorumlama kısmına eşlik edemeyeceğim sanırım.
Yine de öykü paylaşmaya devam edebilirim diye düşünüyorum.
Bazı yoğunluklar, uğraşlar buna sebep oldu diyelim.

Hayat herkesin gönlünce olsun.

2 Beğeni

sizi kitap yaptım :slight_smile: ekrandan okumayı sevmiyorum ne yazık ki…

23 Beğeni

Mükemmel olmuşlar! Gözlerimi alamadım… Benden size en azından kendi adıma kocaman bir teşekkürler! :raised_hands:

3 Beğeni

Bayıldım ben bunlara :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Elinize emeğinize sağlık

Teşekkürler :pray:t2:

4 Beğeni

Nuri Bey’in ellerine sağlık. :partying_face:

8 Beğeni

Valla süper, elinize sağlık…

3 Beğeni