Septhia

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Septhia – Aylık Öykü Seçkisi

image

Hiçkimse, üç aydan fazla bir süredir orada kalmıştı. Yol arkadaşı büyüğü Şamanla birlikte geldiklerinde yaşamışlardı o meşum olayı. Sade bir törenle rahibelerden ikisini toprağa vermişlerdi. En kötüsü, gören ve konuşabilen kardeşi öldürülünce koca dünyada kendisine yoldaş olan iki kardeşi öldürülünce bir anda kopmuştu dünyadan. Artık ne konuşabiliyor ne görebiliyor ve ne duyabiliyordu. Yürüyen yemek yiyen… (DEVAMI…)

Merhaba.
Heyecan verici bir öykü olmakla beraber, yapılan imla hataları ve düşük cümleler hikayenin akıcı gidişatına biraz sekte vurmuş. Önceki seçkideki öykünüze göre biraz aceleye gelmiş ve üzerinden geçilmemiş gibi geldi :slight_smile:
Her şeye rağmen uyandırdığı merak ve heyacan duygusuna değer bir paylaşım.
Sevgiler…

Merhaba: Çok zor bir konuydu Karadelik. Uzun zaman ne olsun nasıl olsun diye düşündüm. Son zamanlarda kotarmaya çalıştım tahmin edebileceğiniz gibi konu kendi kendini doğurdu ve gelişti. Ayrıca dediğiniz gibi üzerinden geçmek nasip olmadı. Ama şu bir gerçek ki İmla kurallarında zorlanıyorum. Düşük cümlelerin nedeni de devrik cümleleri seviyor olmam.
Okuduğunuz ve eleştirdiğiniz için teşekkür ederim.

1 Beğeni

İmla kuralları bol okumak ve yazmakla düzelir. Ben hikayenin fikrine odaklanıyorum genelde. Söylemeden duramadım sadece :slight_smile: Üzerinden geçilmiş öykülerinizi okuyor olacağım önümüzdeki seçkilerde.

Sevgiler.

1 Beğeni

Merhaba,

Hayal gücü bakımından çok hoş bir öyküydü. Fantastiği sevdiğim için ayrıca sevdim.
Üzerinden geçilme konusunu konuşmuşsunuz. Son okuma ile daha güzel olacaktır.

Kaleminize sağlık.