Sızım Sızım Dünya

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/sizim-sizim-dunya/

image

Sol ayağımın başparmağı. Ağrıyor. Kemiği ince ince sızlıyor. Dünyanın tüm kötülüklerinden de fena. Başkalarının çektiği onmaz acılar, dinmez gözyaşları hiç umrumda değil. Yeter ki kurtulayım bu illet sızıdan. 56. saate giriyoruz sızımla, hiç durmadı, şiddeti de değişmedi. Acı hep orda, başparmağım hep tetikte. Aklım, kalbim, ilgim hep sol ayağımda. Her anımı dürtüyor. Her ince sızı… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Öncelikle selamlar,
Hikayenizin çok güzel yerlere gelebilme potansiyeli var aslında fakat kısa tuttuğunuz için kendi zirvesine erişememiş, o zirveden birazcık yuvarlanmış sanki…Yine de verilmek istenen mesaj hoşuma gitti ve ilginç bir konu doğrusu. Kendi açımdan bu konuyu biraz daha açarak, detay vererek anlatmanızı tercih ederdim. Genel anlamda sevdiğimi söyleyebilirim. Elinize sağlık. :crossed_fingers:t2:

Merhabalar;
Ben öykünüzü genel anlamda beğendim. Karakterin yaşadığı psikolojik durumu çok güzel özetlemişsiniz. Kendimden ve özellikle yakın çevremden parçalar buldum hatta. Okumak keyifliydi. Kısa olması beni rahatsız etmedi. Kaleminize sağlık, gelecek seçkilerde görüşmek dileğiyle…

Bence yazınız tam tadında bitti. Bir günlükten bir kısım okuyormuşum gibi geldi. Hatta daha bugün yaşadığım şeylere örnek vererek okudum. Benim bu hikayeden aldığım mesaj beni yeterince tatmin etti. Kaleminize sağlık. Gelecek seçkide görüşmek üzere…

Merhabalar,
Akıcı bir dille anlatmışsınız. Hikaye hızla okunduğu gibi bitti. Biraz tuhaf bir konu seçmişsiniz. Virüs temasına uygun olmuş. Acınızı paylaşmak güzeldir. Ama diğer insanların iznini almadan acıyı yaymak gerçekten ilginç bir kurgu olmuş. Bundan bir kitap çıkar. Aynı zamanda güzel psikolojik filmde olur. Sonrasını hayal etmesi eğlenceli olacaktır. :+1: