Umpatada - Şamanik Bir Yolculuk

Merhaba Merve

Burada yapılan tüm yorumlar çok değerli benim için. Bunu her fırsatta söylüyor ve hatta kendimi tekrar ediyor bile olabilirim. Öncelikle zaman ayırıp okuduğun için çok teşekkürler. Çok beylik olacak ama yaptığın yorum beni o kadar mutlu etti ki. Ben yazılarımı yazarken, okuyanların kapısından kovulmamaya çabalarken, sen üstelik kapıyı açmışsın, beni misafir etmişsin ve kalbine yerleştirmişsin. Bundan daha değerli ne olabilir bilemiyorum :pray:t2::heart:

Her yazıda risk alıyorum, gerçek olmayanın sınırlarını zorlamaya çalışıyorum ve öğreniyorum. Bu öğrenme sürecinde de herkesin katkısı oluyor. Geri bildirim aldıkça daha da gelişeceğimize inanıyorum. Yazımla ilgili değindiğin noktalar, yaptığın tespitler çok doğru. Hayvanlarla birlikte iyi kötü bir maceraya çıktım ve çok keyif aldım - bu keyfi de aktarabilmek istedim. Yapabildiysem ne mutlu bana.

Son olarak eleştirin için de çok teşekkürler. Küfür konusunda aslında hiç çekincem yok yani ben de senin gibi düşünüyor ve yazıların sansürlenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Burada sansürü kahramana kullandırmamın nedeni, aslında biraz da onun “insan” yapısında “ahlaka” düşkünlüğünü vurgulamak ve metni bir sonraki yargılayıcı cümleye, yani “benimle kimse bu kadar kaba konuşmadı” ya hazırlamaktı.

Ama o kısmı tekrar gözden geçireceğim :slight_smile:

Tekrar çok teşekkürler ve umarım bir sonraki seçkide okurum seni :heart::heart:

2 Beğeni