Virüs Kim?

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Virüs Kim? – Aylık Öykü Seçkisi

image

Her kış sonunda olduğu gibi bu yıl da Doğa Konseyi toplanmıştı. Konsey Başkanları her sene olduğundan daha çok sinirliydi. Bu yıl konseyi Ağaçların Başkanı yürütecekti. Ormanın bize sağlamış olduğu salonda uğultular gitgide yükseliyordu. Gök gürledi, herkes sustu: Doğa Konseyi Yıl Sonu Toplantısı Doğa tarafından başlatılmıştı. “Bu sene verileri toplamak yine Kuşlardaydı. Sözcüleri kimse buraya, yanıma… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Kaleminize sağlık. İnsana gerçekten de Virüs Kim? sorusunu sordurtan sade ve güzel bir öyküydü. Doğa ve insanı karşı karşıya getiren ve kendi öz eleştirimizi yapmamız gerektiğini anlatan öykünüz için teşekkür ederim.

1 Beğeni

Ben teşekkür ederim güzel dönüşünüz için. Yazım yanlışlarım için de kusura bakmayın…

Aslında metinde yer alan da’nın ilk başlardaki kullanımı bana yanlış gibi geldi. Hangi anlamda kullandığınız beni yanıltmıştı. O yüzden hiç değinmek istemedim. :slight_smile:

1 Beğeni

Seçkiye hoş geldiniz. Bakış açınız güzeldi. Biraz daha detaylı anlatmanız daha güzel olurdu ama bu hali de güzel. Ufak tefek yazım yanlışlarını siz kendiniz de bulursunuz zaten. Elinize sağlık.

1 Beğeni

İyi bir konuya değinmişsiniz. Doğada bulunan karakterleri de iyi kullanmışsınız. Eğer bir öykü karmaşık konular, fazlaca olay işlemiyorsa bu öykünün kısa olmasını her zaman tercih etmişimdir. Siz de öyküyü uzatmadan gerekli bilgiyi ve düşünceyi işleyip bitirmişsiniz. Elinize sağlık.

1 Beğeni