Yanlış Anlaşılan Aşk Destanları

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Yanlış Anlaşılan Aşk Destanları – Aylık Öykü Seçkisi

image

Hava buz gibi bir soğuklukla iki kardeşi birer dal gibi sallıyordu. Kardeş demekle hata mı ediyorum bilmiyorum. Yok ama bu yaşadıklarından sonra kardeş değillerdi de neydi? O günden sonra tam 10 yıldır bir aradalardı. İnsanlık olarak geçmişe istemsiz bir şekilde döndükleri günden beri… Kimisi doğaya verilen zararın insanlığa misliyle geri döndüğüne inanırken kimisi de yaşananları… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Merhaba,

Öykünüzün finali yüzümde bir tebessüm bıraktı. Güzel düşünüp, bağlamışsınız. Böyle efsanelerin hepsinin ardında absürt başka gerçekler yatıyor olabilir, değil mi? Ama bir kadın ve bir erkek gördük mü, en kolayıdır aşkı yakıştırmak. Bu arada beylerden önce, kızların avlanması feminist duygularımı kabarttı. :slight_smile:

Fikrinize, kaleminize sağlık!

1 Beğeni

Merhaba,
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Doğrusunu söylemek gerekirse öyküye başlarken aklımda böyle bir son yoktu. Öykü kendi kendini yazdı diyebilirim. Beğenmenize çok sevindim.Görüşmek üzere… :blush:

1 Beğeni

Merhabalar;

Öncelikle kaleminize sağlık. Distopya ile halk edebiyatı figürlerinin bir harmanı olmuş öykü sizin yorumunuzla. Güzel bir öykü. Ancak anlatıcınin öykü içerisinde çok fazla gezinmesi ve öyküye kahramanlardan daha fazla hakim olması beni biraz rahatsiz etti.

Görüşmek üzere bol selamlar…

1 Beğeni

Merhaba,
Öykülerimde kullandığım anlatıcıların aynı tarz olduğunu fark etmiştim ve bu öykümde biraz farklılaştırarak bunu kırmak istedim. Olayı kahramanların ağzından anlatmaktansa kendi yorumunu katan bir anlatıcı olmasını tercih ettim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu ayrıntıya daha fazla dikkat edeceğim. Görüşmek üzere… :blush:

1 Beğeni