Yuvaya Veda

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Yuvaya Veda – Aylık Öykü Seçkisi

image

Birinci Aşama: Görmezden Gelme Yazı yazmayı pek sevmem. Şu kalemin elimde bıraktığı hissi bir türlü sevemedim. Yazarken, duvara geyik resmi çizen mağara adamı gibi hissediyorum. Oysa şimdi evimde tek başımayken, yani şu tam an işte; kâğıt ve kalem benim en iyi dostum oldu. Tuhaf… Yirmi yedi yaşına kadar günlük tutmamış birinin ilk günlük notu nasıl… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Merhaba @Kemal_Sinan_Ozmen,

Öykünüzün giriş bölümünden mevcut Corona karantina günlükleri tadında bir yazı olduğunu düşünmeye başlamıştım ancak devamında beni Anne Frank’in Hatıra Defteri’ni okuyormuş gibi duygulandırmayı başardınız. Kaleminize, emeğinize sağlık.

Farklı bir dönemde, farklı bir salgını ele almanız, yazının olumsuz kısımlarını okuyucu olarak üzerimize almamamızı sağladı ve bu dönemde umutsuzluğa sürüklemedi diyebilirim.

Bazı benzetmelerinizi çok beğendim ve üzerine düşünmek hatta bir şeyler yazmak istedim. Bu yüzden bir yere not aldım. :slight_smile: Mesela aşağıdaki kısım.

Uzaya gidiş ve geri geliş, sonrasında vicdan azabıyla yüzleşme finali benim için beklenmedik oldu.

Çok beğendim, tekrar emeğinize sağlık,

Sena

1 Beğeni

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Bugünlerde, yani dünya tuhaf bir distopyadan geçerken distopya yazmak zor ve iddialı… Fakat içinde insanın doğru ve samimi bir şekilde anlatıldığı her hikaye bizde yankılanabiliyor. Siz de yankı tutması beni mutlu etti.
Selamlar.
Sinan Özmen

1 Beğeni

Bu aya sayenizde güzel bir final yaptım. Elinize sağlık. Güzel öyküydü.

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın.

1 Beğeni