Akıcı kitap önerisi

Uzun bir süredir kitap okuyamıyorum sınavlara, ders çalışmalarına odaklandığım için. Görüyorum ki dersler yoluna girdi, her ay yapılan sınavın ilkinden geçtim. Ben de diyorum ki, ikinci sınavımı da verip, iki haftadan geç olmayarak okumaya devam edeyim, pdf’lerle başlayıp bir süre sonra basılı kitaplara geçirim. Ama bir soru var ki hangi kitap? Yüzüklerin Efendisi olmaz çünkü ben bu yıl 20 kitap okumayı hedefleyip sadece 16’sını okuyabilmiştim ve psikolojik bakımdan hedefimi tamamlamam çok önem taşıyor, Yüzüklerin Efendisi’ne devam edersem yıl sonuna kadar zar-zor bitiririm, zaten ilk filmini izleyip öyle devam edeceğim, Yerdeniz desem okuduğum ilk kitabını çok beğenmiştim ama pek de akıcı gelmedi bana. Ümidim akıcı ve kısa kitaplara. Bilimkurgu ve korku-gelirim olmasını istemem, bilimkurguya bir sorun çıkmazsa 2021’de köklü bir geçiş yapmak istiyorum, korku-gelirimse hala erken diye düşünüyorum, hayatımda bir korku eksik zaten. Var mı önerileriniz? 2020 sonuna kadar 4 kitap bitirebilir miyim?
(Kitap okuyamamış olmam yüzünden çok rahatsızım, bir bakıma suçlu hissediyorum kendimi, o yüzden de okul otobüsünde de olsa okumak için elimden geleni yapmakta kararlıyım)

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Kitap Öneri Platformu