Renklerle temsil edilen grupların olduğu ve konusunun -bana göre- havada kaldığı, içinde fantastik ögelerin de bulunduğu seriden bahsediyorsan evet izledim.
Alttaki üye Dimension W izledi mi?
Renklerle temsil edilen grupların olduğu ve konusunun -bana göre- havada kaldığı, içinde fantastik ögelerin de bulunduğu seriden bahsediyorsan evet izledim.
Alttaki üye Dimension W izledi mi?
Hocam izlemedim. Listeye ekliyorum. Merak ettim. Bu Loser denen karakterin Persona4’den İzanagi’yle bir bağlantısı var mı? Bu benzerlik tesadüf olmamalı.
Alttaki dostumuz Bokurano izlemiş mi?
İzlemedim hocam.
Blood C desem ne cevap alırım acaba?
İzlemedim.
Alttaki üye Haikyuu! izledi mi?
@Kehribar tam emin olmamakla birlikte bağlantı olduğunu sanmıyorum. Dimension W izleyeli uzun zaman oldu ve bahsettiğin animeyi de ben izlemedim. Ama görünüş olarak kardeş gibiler
Izledim.
Alttaki üye Slam Dunk izledi mi?
İzledim hucam.
Alttaki kişi, acaba, Clannad izledi mi?
İzlemedim. (Aslında 2-3 tane film hariç anime izlemedim, bir de Neon Genesis Evangelion’a başlamıştım bir ara da dizi üşengeci olduğumdan… Bir ara yeniden başlayayım, güzeldi.)
Alttaki üye Kusursuz Mavi’yi (ya da Perfect Blue’yu) izledi mi?
İzledim. Beyin yakan bir animeydi bana göre çok anime izleyen biri değilim ama çok beğenmiştim.
Alttaki üye One-Punch Men izledi mi ?
Evde ciltleri var ama bu redraw muhabbeti feci soğuttu, başlamaktan alıkoydu açıkçası. En sevmediğim şey. Aynı olaya defalarca retcon atıp duruyor.
Güncele gelmedim o sebeple hiç. Hayır yani.
Alttaki Babylon izledi mi?