Batman Okuma Rehberi

Hayır, ikisi bağlantılı değil. Şöyle özetleyeyim:

İlk DC Evreni → Yeni 52 (Kısmi sıfırlama ve yenilikler) → Rebirth (Kısmi sıfırlama. Bazı şeyler orijinal hâline döndü, bazı şeyler yine değişti)

Marvel okuma rehberi yapmak imkânsız gibi bir şey. Çünkü DC’den daha çok sıfırlayıp durdular evreni, iyice çorba oldu o taraf. Bu konuda @Marius daha bilgili benden. O tutsun! :stuck_out_tongue:

Not: Allah aşkına birazcık daha düzgün yaz mesajlarını. Cümlelerin bitimine bir nokta, sonra da bir boşluk koy. Ne dediğini anlayacağım diye kırk takla atıyorum vallahi :slight_smile:

Aslında tam olarak öyle değil. Bruce Wayne’in yıllar sonra Gotham’a dönüp Batman’in pelerinini ilk kez kuşanışını da anlatıyor macera. Ama evet, annesiyle babasının ölümünü birebir göstermiyor. Çünkü Bruce o zaman küçücük bir çocuktu. Annesi ve babasıyla bir sinemadan çıktıkları sırada yolları bir hırsız tarafından kesiliyor. Sonra hırsız Martha ve Thomas Wayne’i öldürüyor. Öksüz kalan Bruce’u Alfred büyütüyor. Bruce bir noktada şehri terk edip dövüş sanatları dersi almak için Uzak Doğu’ya gidiyor. Batman: İlk Yıl da tam oradan döndüğü andan itibaren başlıyor.

Teşekkürler :slight_smile: Deadpool rehberi şu an için gereksiz, çünkü istediğiniz sıraya göre okuyabilirsiniz. Bir tek Marvel Kahramanlarını Öldürüyor, Edebiyat Kahramanlarını Öldürüyor ve Deadpool’u öldürüyor üçlemesi birbirini bu sıraya göre takip ediyor, o kadar.

1 Beğeni