Ahaha aynen öyle hocam . Yalnız alttaki kapaklar gerçekten şahane.
Benim alternatif kapağım orijinallerle yarışacak kalitede :
Unutmuşum bunu, haklısın
Aynen, o çizim tarzına bayılıyorum ben. O yılların kapaklarına çok maruz kaldığım için sanırım.
https://www.sci-fi-o-rama.com/2018/04/28/classic-science-fiction-illustrators-part-2-tim-white/
Aynen hocam. Ben zaten komple 70’li-80’li yılların hastasıyım. Müzik olsun, sinema olsun. Doğal olarak bu çizimlerin de hastasıyız. Gerçekten müthiş.
Muhteşem! Almamak için kendimi zor tutuyorum. Amazon’da gördüm. Fiyatı da uygun ama içeriği ilgimi çekmedi.
Bu tasarımcının alternatif kapakları harika.
Çok merak ediyorum. Buna benzer bir şey yapmak çok mu zor Dergah Yayınları için? Bu harika kitap yıllarca berbat kapaklarla yayımlandı.
Artık yapay zeka da var. Mükemmel kitap kapakları yapılabilir aslında.
Copilot güzel kapak fikirleri veriyor. 2-3 gün önce klasikler için kapak istediğimde bunları yapmıştı.
Harika olmuşlar gerçekten.
Çok güzel olmuş. Kapak konusunda yayınevlerimiz genel olarak sıkıntılı bence. Yapay zekaya yönelsinler bir an önce.
Reklam yapmak gibi olmasın, yapay zeka konusu açıldığı için kitabımın el emeği kapağını beğendiğimi söylemek istiyorum. Kapak çizeri Büşra Balamber’in instagram sayfasına da bakmanızı tavsiye ediyorum. Kendisiyle saatlerce süren konuşmalarla öykülerin içindeki detaylar incelendi ve bu kapak oluştu. Arka fonda Boşluk isimli öykünün atmosferinden yararlanıldı, robot figürü Fabrika isimli öyküden alındı, robotun görüntüsü kafamdakiyle birebir uyuştu, kuzu figürü Kuzu isimli öyküden alındı, aslında öyküdeki kuzunun tüyleri yoktur ama kapağa tüysüz bir hayvan çizmek çok sert kaçıyordu.
Bu kapakları ayrı beğenirim
Sizden izin almadan böyle bir şeye giriştim ama merak ettim yapay zeka sizin kitabın kapağını yapsa ne yapardı diye:
Not: Silmemi isterseniz hemen silerim.
Yoo kalsın peki tüysüz çizebiliyor mu?
Defalarca denedim ama olmadı. “Kürksüz, yünsüz, tüysüz” yazdım olmadı, “çıplak” yazdım olmadı.
Hardcore seviyesine geliyor. O öykü de öyledir biraz.