Bir Alfred Bester eseri daha basılsa yeryüzünün en mutlu insanı olurum, lokma döktürür tüm mahalleye dağıtırım, yoksul çocuklara oyuncak alırım, havai fişek patlatırım, çocuğumun ismini İthaki koyarım, kendi ismimi de İthaki olarak değiştiririm, İthaki tişörtü giyip bisikletle dünyayı dolaşırım, sırtıma İthaki dövmesi yaptırırım; gazetelere “İthaki dünyanın en iyi yayınevidir.” şeklinde tam sayfa ilan veririm, uçaktan ilan dağıttırırım; ortanca çocuğumun adını (kız olsa da) Alican Saygı, küçük çocuğumun adını BK koyarım; üç gün üç gece davul zurna çaldırırım, yayınevine gider ellerimle herkese fıstıklı baklava ikram ederim.
Serideki her iki kitabı da müthişti.
Yazara bir şey demiyorum zaten, keşke birçok yazarın Bradbury’e yaptıkları gibi 10 kitabını bassalar.
Tepkim size değil repliğeydi. Evet, keşke diğer yazarların da daha fazla kitabını görebilsek.
Ben kapağı beğendim. 
Kapak güzel olmuş. Hem çizim, hem de zemin rengi gayet güzel.
Zemine ayrı bir bayıldım 
yıllar önce almıştım ve çok severek okumuştum, diziye çok yakışacak bence, pastoral bilimkurgu tabiri de tam uymuş, kapak da çok güzel, aynı kitapların yeni baskılarını toplama huyum yoktur ama bunu kesin alırım
1952 basımı mı yoksa 1980 yılı genişletilmiş (epilog eklenmiş) basımı mı?
isfdb linki
Bir bilginiz var mıdır?
Malesef hiç bir bilgim yok. Konu İthaki olunca sürpriz çıkması olası.
Çıkış tarihi belli mi acaba? Ne zaman çıkar? Bi araştırıp bakınca konusunu baya ilgi çekici geldi 
Tahminim 2 ya da 3 temmuz
%50 indirimli haberiniz olsun.
Bir sonra ki % 50 de artık 

Vay sonra stok bitti ben görmedim duymadım deme.