Bilimkurgu Klasikleri Dizisi (İthaki Yayınları)

2001 : Bir Uzay Destanı ve Zaman Makinesini ekleyeyim ben de.

2 Beğeni

Çocukluğun Sonu, 2001: Uzay Macerası, Dune, Ben Robot, Cesur Yeni Dünya önerilmiş ama yinelemekte fayda var. :slight_smile:

2 Beğeni

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Yakında İlknokta sitesinde indirim olacak diyorlar. Alıcam galiba bir 5 kitap.

3 Beğeni

Çocukluğun Sonu’nu sanırım sadece ben o kadar beğenmedim. Serideki favorim sadece sonu için bile Maymunlar Gezegeni.

8 Beğeni

Maymunlar Gezegeni’nin filmi var mı? Öyle bir film hatırlıyorum da…

1968 tarihli film var en çok bilinen. Daha sonraki dört film onun devamı şeklinde. 2001’de Tim Burton’ın çektiği bir film var. Son olarak da yeni seri çekildi, şu an için 3 film.

6 Beğeni

Okumayı çok istiyordum fakat bir arkadaşım düşüncesizlik edip bana sonunu söyledi. Kahroldum resmen. Yinede okusam mı diye düşünüyorum ama içimdeki istek söndü biraz. :pensive:

Maymunlar Gezegeni kitabını ben de sonunu bilerek okumuştum. Eminim forumdaki çoğu kişi de spoiler’ını yemiştir bir yerlerden. Fakat rahatlıkla söyleyebilirim ki kitap baştan sona muazzam. Sonunu bilmesem daha mı etkileyici olurdu? Evet. Ama yine de sonunu bilmek kitabın geri kalanından aldığınız zevki azaltmıyor. Gönül rahatlığıyla alıp okuyabilirsiniz.

3 Beğeni

Ben yemedim,alsam iyi olur sanırım yemeden ben de.

4 Beğeni

Ek olarak

• Kaplan, Kaplan
  • Leibowitz İçin Bir İlahi
  • Kent
  • Ben, Efsane
3 Beğeni

Çok teşekkürler cevabınız için. Yakın zamanda alıp okumaya çalışacağım o halde. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Maymunlar gezegenini sonunu bilmeden okuyan çok az insan vardır. Bence çok takmayın önemli olan yolculuğun kendisi.

3 Beğeni

Ben bilmeden okumuştum fakat kitabın arka kapağında yazanlardan ve “sonu çok fena abi” gibi yorumlardan ötürü finalin altından bir çapanoğlu çıkacağına kendimi hazırladığım için etkisi hafiflemişti :sweat_smile:

2 Beğeni

Evet kitabın arka kapağında veya ön yazıda spoiler tatsız bir durum. Beklentiye sokuyor bir de insanı o şekilde yazınca ama kitabın sonunu tamamen bilmek farklı bir deneyim yaşatıyor. O sona nasıl ulaştığını ve neden öyle olduğunu bilmek için okuyorsun.

Bir de film ile kitabın sonu farklı. Ve filmin sonu daha iyi bence işleniş açısında.

35 adet gönderi şu konuya taşındı: Çeviri Kitaplar Sorunsalı

İthaki baskısının editörü Sabri Gürses değil mi?

Screenshot_25

Sonunda tamamladılar seriyi :slight_smile:

dune-rahibeler-meclisi-kapak-1607939353

14 Beğeni

%45 indirimli fiyatı ile 28,60 TL

2 Beğeni

Tüm kitaplar çıksın da alayım diyenler için %50 indirimli set de yayında.

7 Beğeni