bu bkm’den 2. alışverişim ilkinde hiç bir sorun çıkmamıştı ama bu siparişim de kaç gün oldu hala tedarik ediliyor. hasarlı gelmesinde geç gelmesine razıyım.
Aynı anda hem ilknoktadan, hem bkm den sipariş verdim. Varış süreleri farkı tam bir hafta
Evet bazen hemen yolluyorlar 3 günde geliyor bazen uzun sürüyor.Özellikle bu,genel olarak piyasada bulunmayan,baskısı olmayan kitaplarda oluyor.Madem elinizde yok tedarik etmenizde 2,3 hafta sürüyor oraya koymayın,stokta yok yazın
Bkm siparişiniz eğer kendi mağazalarında varsa 3. gün elinizde oluyor, ancak yoksa ve mağaza bursada olduğu için kitabı şehir dışından tedarik ediyor bu yüzden süre uzuyor. Bu durumlar için 1 haftada tedarik edilir yazsalar daha iyi olurdu.
(Mağazada dokunulan kitapları bize yolluyorlar mıdır ona şüphem var)
Benim de hiç bir sorun yaşamadığım siteler Amazon ve İlknokta var. Kitapyurdunda da hiç sorun yaşamadım ama son zamanlarda aradığım kitapları pek bulamıyorum orada. Babili 1 kez kullandım o siparişimde de yanlış kitapları göndermişlerdi. İnternetten sipariş de şans önemli 
Listede Babil varsa eganba, İstanbul kitapçısı ve odakitap da olmalı… Hepsinin deposu aynı diye biliyorum
Merheba, arkadaşlar
Bkmkitap-da sipariş ederken not bırakma seçeneği yok sanırım. Bazen hasarlı kitaplar gönderiyorlar. Her hangi bir mail adresi var mı sipariş ederken yeni kitaplar koymalarını rica etmek için? Genel mail adresinden başka.
Geçen hafta test kitabı siparişi verdim, hâlâ hazırlanıyor. Sınavıma kadar getirir inşallah.
Sınavdan sonra gönderip üstüne soğuk su hediye edebilirler. 
Görünüşe göre öyle olacak 
10 gündür bir kitap için siparişim bekletiliyordu. Bugün siparişim kargoya verildi. Bekletilen kitap stokta yokmuş, iptal edilmiş. Diğer kitapları kargoya vermişler. Olmayan bir kitap için siparişim gecikti. Teşekkürler BKM.
Daha geçen hafta 20 kitap siparişi verdim ve zamanında geldi. Uzun yıllardır bkm kullanıyorum ve sadece bir kere hasarlı kitap yolladılar. Onun dışında ne kargoda be de başka bir şeyde sorun oldu. Memnunum bkm’den.
Dün çoğu çocuk kitabı içeren bir sepet oluşturdum. Serideki bir kitabı yanlışlıkla ciltsiz seçmişim. Rafta sırıtmasın diye iptal isteyip (sadece siparişi iptal et butonuna bastım) yeni sepette ciltli kitapla aynı siparişi verdim. Param hemen hesabıma yatmış. Şöyle kötü böyle kötü diyoruz ama iptal aşamasında tıkır tıkır işliyor. 
Şimdi 25 gün bekletir sonra tedarik edemedik der muhtemelen. Acelesi olmayan kitaplar için kullanıyorum artık hayatıma heyecan katıyorum.
Bırakmak istiyorum ama vazgeçemiyorum. 
5 gün önce Belgariad serisinin son dört kitabını sipariş verdim. Hala tedarik siparişi verildi diyor. Madem elinizde yok, sitenizde belirtin de ona göre alalım veya almayalım. Tam 1. kitap sarmışken insanı sinir ediyor bu durum
Cumartesi gece verdiğim sipariş bu gün gele bilir, çok uzun sürmedi ama kitapların sağlamlığı hakkında şüphelerim var.
Gelsin de rahatlasın içim.
Burayı takip ediyorlar herhalde. Yazdıktan iki saat sonra kargoya verilmiş.
Hocam yoktaysa isterseniz ödünç veririm
Kitap kapaklarına hiç dikkat etmem. Ama gözden akan korkutucu gelmişti. Meğer o kadar korkutucu değilmiş, pürüzü farkettim ve sildim. Bkm kitap yaratıcılığı ketcapla gözyaşı yaparak çaprıcı bir hava katmış, tebrik ediyorum kendilerini
BKM’den 14’ünde aldığım kitap 22’sinde geldi. Kitaplar poşetliydi. Garibim Stephen King’im ezilmişti. Ben de değişim talep ettim. Dedikleri şey “Değişim yapmıyoruz iade edin.” Ben de “İade istemiyorum sizin gönderdiğiniz hasarlı kitabın değişimini istiyorum.” dediğimde de “İade edin yeni sipariş oluşturun.” oldu. 41,95’e aldığım kitabı iade edip 45,00 liraya geri alacakmışım. CİMER’e ve şikayet .com’a şikayet ettim. Bugün de tüketici mahkemesine verdim. Firmayı aradığınızda hiçbir yetkiliye ulaşamıyorsunuz. Demem o ki kitap alırken dikkatli olun. Bir daha BKM mi uzak dursun.
!