Bugün Kimin Doğum Günü? (Özel Gün Kutlamaları)

@Jaehaerys Doğum gününüz kutlu olsun.

2 Beğeni

@Jaehaerys doğum gününüz kutlu olsun :birthday:

2 Beğeni

@Jaehaerys Doğum gününüz kutlu olsun.

2 Beğeni

Doğum günün kutlu olsun @Jaehaerys, nice mutlu yıllara :birthday:

2 Beğeni

@Jaehaerys mutlu yıllar :partying_face: :birthday:

2 Beğeni

Doğum günün kutlu olsun @Erdo. Nice mutlu, sağlıklı senelere.

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim Alper hocam :pray:

2 Beğeni

Doğum gününüz kutlu olsun @Erdo :cherry_blossom:

2 Beğeni

Doğum gününüz kutlu olsun @Erdo :birthday:

2 Beğeni

@Erdo bol kitaplı, sağlıklı, sevdiklerinle birlikte mutlu nice yıllar :partying_face: :birthday:

Abimle aynı gün doğmuşsun. Ayrıca Percy Jackson’un da doğum günü yine bugünmüş. Anlayacağın dolu dolu bir gün :slight_smile:

3 Beğeni

@sultiderler @Blackheart @melih çok teşekkür ederim arkadaşlar :slightly_smiling_face::pray:

@melih abinin de doğum günü kutlu olsun, Percy biraderim de iyi ki doğmuş :slightly_smiling_face:

6 Beğeni

Doğum günün kutlu olsun Erdo, nice mutlu, huzurlu, senelere olsun inşallah…:dizzy:

2 Beğeni

Doğum günün kutlu olsun @Erdo Hediyen cuma karagümrük deplasman galibiyetimiz olsun :smile: .

2 Beğeni

Doğum gününüz kutlu olsun @Erdo :birthday:

1 Beğeni

Doğum gününüz kutlu olsun. @Erdo :birthday: Bu vesileyle bu şahane şarkıyı da paylaşmış olayım. Hala filmini izlemeyen varsa video filmin bir özeti ona göre açın.

1 Beğeni

Çok teşekkürler arkadaşlar @Ezheret @Vordue @Jaehaerys @Artorias :slight_smile:

Ağzından bal damlıyor @Vordue :smiley:

@Artorias dostum çok teşekkür ederim ama benim penceremde bu video kısıtlandı diyor. O yüzden şarkıyı göremedim.

4 Beğeni

En sevdiğim İzmir’li @Erdo nice senelere. :blush:

3 Beğeni

Başganım, adam gibi adam. Çok teşekkür ederim :slight_smile:

2 Beğeni

Rica ederim. Şarkının adını paylaşayım madem umarım hoşunuza gider.

Sting - Shape of My Heart (The soundtrack of “Leon the Professional”)

2 Beğeni

72364836ecd212c7984f87d17cf0eb5feb87bdc9_2_500x500

Şarkısı da filmi de benim için çok özeldir. Bilgisayarlarda mp3 formatı ve Winamp ilk çıktığında internet aleminde dolaşan ilk 10 mp3 şarkıdan birisi Shape Of My Heart. Bütün gün sıkılmadan dinlerdim, halen de dinleyebilirim.
Aynı şekilde film de bence yüzyılın gelmiş geçmiş en sağlam filmleri arasına rahatlıkla girer. Profil fotoğrafımdaki Jean Reno’nun filmde ilk kez sinema perdesi görmüş ve bundan etkilenmiş hali bana müthiş naif ve saf gelir.
Çok teşekkür ederim şarkı için, cidden harika bir seçim. :slight_smile:

6 Beğeni