@thequeenisdead Teşekkürler.
@Howl Ahahah unutmuştum o zamanları. Hatırlayınca güldüm. Sağolasın.
@thequeenisdead Teşekkürler.
@Howl Ahahah unutmuştum o zamanları. Hatırlayınca güldüm. Sağolasın.
Eveeet, bugün aramızdan @Ishamael, @YaprakOnur ve her ne kadar şu sıralar gözükmüyor olsa da çok sevdiğimiz @BlackHelen’in doğum günü! Her birinin doğum gününü ayrı ayrı kutluyorum İyi ki bizlerle birlikteler
Bu ekim ayı gerçekten de bereketli değil mi yahu?
Çok teşekkürler!
Üçünüze de kitap dolu, musmutlu yıllar
Doğum günleriniz kutlu olsun. Hepimiz mutlu olun.
@Ishamael tereddüt etmeden benle tüm alıntı arşivini tek seferde paylaşan güzel insan nice senelere :)) ve herkese mutlu yıllar :Dd
Tayfasını düşünen bir Kaptan altın değerindedir o yüzden sana en içten şekilde teşekkür ederim Kaptan.
@BlackHelen’in de doğum gününü kutluyorum. Aynı zamanda yardım severliği ve sıcakkanlılığıyla kendisine ne kadar teşekkür etsem az olacak olan değerli @YaprakOnur hanımın da doğum gününü kutluyor, dilimize daha çok kitap kazandıracağı yıllar diliyorum.
@Howl Çok çok teşekkür ederim biriktiriyorum hala yine atarım ehehe
Genel olarak kutlayan diğer herkese de teşekkür ederim.
@Firtinakiran Doğum gününüz kutlu olsun. Umarım arada radyo yayınlarının olduğu bir yıl geçirirsiniz.
Bu sene kuru kuru kutladığım için kendimi paylıyorum. Ne yapalım, bu sene şehir dışı git gel çok yaptık. Hem Sarah Anderson -hayır, ev tekstili markası olan değil- gibi çizemem; çizsem acımasız-komik şeyler çıkardı
Üff… Neyse… Sadede geleyim: Bizleri, uğursuz kara kılıç Fırtınayaratan’a karşı savunan @Firtinakiran’ın doğum gününü kutlarım
Kaçırdıklarım varmış oradan başlayayım önce Yahu eski forumda buralardan hemen haberdar oluyorduk, orada sistem nasıldı @magicalbronze bildirim mi geliyordu hatırlamıyorum?
Öyleyse @Ishamael doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı, mutlu senelere. @BlackHelen birkaç güzel hikayesine denk geldiğim insan. Şu an yazıyor musun bilmiyorum ama yazmalısın. İyi ki doğdun, nice mutlu, bol hikayeli yıllara. @YaprakOnur iyi ki doğdunuz, umarım okuma listenizin altından kalkabildiğiniz uzun ve mutlu yıllar yaşarsınız @Firtinakiran iyi ki doğdun Hazal
Nice mutlu senelere. Neredesin sen yahu? Yoksa ben mi buralarda değildim
@JCDenton @Bay_Karamsar @Maybe @Hatunkiz
Çok teşekkür ederim Bu forum sayesinde tekrar tekrar hatırlanmanın tadına varıyorum.
@Hatunkiz ben buradayım da asıl sen neredesin ?
Bundan sonra daha sık buralardayım ama evet uzun bir süredir kayıptım. Ben de bilmiyorum nerelerdeydim doğrusu
Doğum günün kutlu olsun @Firtinakiran, Son Radyo Bükücü Nice mutlu ve kitap dolu yıllara komşum
Şaka mı ciddi mi?
Şaka yaw atmasyondan bir tarih girmiştim o siteye
Hahaha Tam tarihini girmişsin, gidip forum yöneticisininkini bulmuşsun. O zaman bunun şerefine sana 3 gün ban
Teşekkürler abim Ben dönünce bir çay içeriz artık
Zaten her yerden ban yiyorum bide sen ver banı