Daniel Radcliffe: "Başka Harry Potter Versiyonları Göreceğiz, Son Harry Potter Ben Değilim"

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Daniel Radcliffe: "Başka Harry Potter Versiyonları Göreceğiz, Son Harry Potter Ben Değilim" – Fantastik Canavarlar

image

Şu sıralarda sinema tarihine kazınmış Yüzüklerin Efendisi serisi gibi eski yapımlar yeniden çekiliyor. Bu tarz haberler okudukça da dolayısıyla aklımıza o birlikte büyüdüğümüz Harry Potter filmlerinin yeni oyuncular tarafından oynanıp oynanmayacağı geliyor. Görünüşe göre bizim Potter filmlerimizin yıldızı Daniel Radcliffe, filmlerin yeniden perdeye aktarılabileceğini düşünüyor. Gelin neler dediğine birlikte göz atalım! IGN sitesiyle yaptığı bir… (DEVAMI…)

5 Beğeni

Olma ihtimali Daniel Radcliffe söyleyene kadar 1 kere bile aklımdan geçmemişti, ancak düşünsenize tamamen farklı oyuncular, aşağı yukarı aynı olsa da alıştığımızın dışında bir prodüksiyon … Hayal etmesi biraz güç, umarım olur böyle şeyler. Tabii iyi olacaksa olmalı kötü olacaksa Harry Potter serilerinin suyunun çıkışını izleriz.

1 Beğeni

Yeni şeyler üretemeyen endüstrinin daha önceki filmleri yeniden, yeniden ve yeniden çekip piyasaya sürmesi çağımızın bir gerçeği. Harry Potter da bundan muaf değil.

Bu konuda kitapları hatim etmiş hayranlar yorum yapmalı asıl. Sizler, filmlerin kitapları yeterince iyi yansıttığını düşünüyor musunuz? Yoksa kitaplara daha sadık bir şekilde, çok daha iyi bir Harry Potter serisi çekilebilir mi?

1 Beğeni

1100 sayfalık Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı kitabının herhâlde yarıdan fazlası Quidditch muhabbetidir. Filmde ise hatırladığım kadarıyla bir tane bile Quidditch sahnesi yoktu. Yorum sizin.

1 Beğeni

Eğer yapılacaksa daha karanlık, daha korkutucu olmalı.

2 Beğeni

Üzerinden çok çok zaman geçmedikçe tekrar film çekeceklerini sanmıyorum ki çekmemeliler de. O filmler de 30 adet film olmadığı sürece kitapların hakkını veremeyecek sonuçta. Bence en mantıklı hareket dizi yapılması ki bu çok olası. Yüzüklerin efendisi dizisi büyük başarı elde ederse bunun önünü açabilir ama baya beklemek lazım, fantastik canavarlar serisinin bitip üzerinden zaman geçmesi gerekiyor. Her kitap bir sezon yapılsa 13 bölümlük falan bence mükemmel olur ama birkaç şart var. Game of thrones kalitesinde olmalı en az o kadar para harcanmalı ve hogwarts, diagon yolu, hogwarts cübbesi gibi ikonik şeyler değiştirilmemeli.

7 Beğeni

Wolverin’i oynamayackmıydı bu ? Şaka gibi :smile:

yapılmasını asla istemem farklı oyuncular ile bir tane daha harry potter serisi ya da dizisi çekmek saçma olur onun yerine bize 1 nisanda yaptığınız o saka gerçek olsa daha güzel olurdu 7 sezonluk bir çapulcular hikayesini kim izlemez ki

1 Beğeni

Daniel Radcliffe olmadan bir Harry Potter filmi,bilemiyorum.Asla onların yerini tutamaz ve izlemesi zevkli olurmu hiç bilmiyorum.Bu tıpkı Hermione’yi Bellatrix’in oynaması gibi bir şey olurdu.Ya da Ron’u Draco’nun oynaması gibi.İzlenmesi zevkli olurmu bilmiyorum ama benim için son Harry Potter her zaman Daniel olacak.Taha abi bu konuda bir video çekerse sanırım daha iyi aydınlanıcaz.Bu haber,doğruyu söylemek gerekirse üzdü.Bir de Daniel’in öyle konuşması falan,o da kabullenmiş gibiydi oynamayacağını.Umarım böyle bir şey olmaz ve J.K. Rowling dahil yönetmenler de bu yapacaklarını iyi düşünürler,hiçbir potterhead’i hayal kırıklığına uğratmazlar.Büyücülük dünyasına güveniyorum.
“LUMOS”

Seriden soğumamı sağlamayacaksa neden olmasın :smiling_face_with_three_hearts:

Her yeniden çekilen film hayalkırıklığı olmak zorunda değil. Evet, ilk filmler oldukları için duygusal bağ kuruyor insan. Ama yine de yeni bir şey yapmaları durumunda doğru ve kitaplara daha sadık bir senaryoyla güzel bir oyuncu kadrosu olursa tadından yenmez. Şu an gördüğümüz tek kadro ve karakterlerin o kadroyla eşleşmesi bu diye bu kadar bu fikre karşı çıkılabiliyordur belki ama yakın tarihte çekilme ihtimali zor olduğu gibi, bu fikir oldukça normal bir şey. Alışamayacağımızı sandığımız şeylere hızlıca alışabiliriz.

Daniel’ın buna alışmaması saçma olurdu, zira üzerinden ‘Harry Potter’ damgasını atmaya çalıştı yıllarca, diğer ona işine rağmen herkes ona inatla 'Harry Potter" diyordu çünkü. Nitekim halen öyle. Tek bir role saplanmak istemez hiç bir oyuncu. E bu gerçek varken ve her film eninde sonunda yeniden çekilmekla karşı karşıyayken bu açıklamayı yapması, kabullenmesi baya normal.

Taha Abi’nizin videosunu beklerken burayı da takipte kalın derim, genelde haberler en önce burada çıkıyor çünkü, youtube’daki herhangi bir yerde değil. :wink:

1 Beğeni

oyuncuların yeri ayrı olsa da filmlerini hiç de yeterli bulmamışımdır. hemen olmaz ama hakkını verecek şekilde yapıldığı sürece yeniden çekilmesine sıcak bakıyorum. hem belli mi olur yeniden çekimde bazı oyuncular bu kez farklı rollerle karşımıza çıkabilir belki :grinning:

1 Beğeni

Aynı duyguları yaşatır mı? Benim buna cevabım: Hayır. Lakin kitapta olup da filmlerde yer verilmeyen sahnelere yer verilebilir ve bence teknik açıdan daha kaliteli bir şekilde çıkar karşımıza. Oyuncular açısından ise biz o büyülü duyguları önceki oyuncularla tattık, onlarla bir olduk. Bu kesinlikle yabana atılamaz ama oyuncular açısından da bu konuyla bizzat Rowling’in ilgileneceğini düşündüğüm için çok kötü sonuçlarla karşılaşmayız gibi geliyor.

1 Beğeni

Filmi değil de dizisi yapılırsa gayet keyifli olabilir ancak filmlerin yerini tutabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca kitapta olup filmde olmayan birçok olay işlenmeli ve değişiklikler yapılmalı. Batırmayacaklarsa izlemek isterim açıkçası.

1 Beğeni

Tekrar aynı kadro ile birsürü film için yalvarıyorum. Lanetli çocuktan voldi ve dumby dönmüş halde dev düellalarla devam…

2 Beğeni

Fantastik Canavarlar’ı izledikten sonra böyle tadında bırakılmalı diyorum. Tabii ki Kraliçemiz Rowling eminim buna da onay verecektir.
giphy

1 Beğeni

Olamaz, olmamalı bence. Eğer başka oyuncular oynuyorsa çok garip olur. Yani Emma Watsonun, Daniel Redcliffenin ve ya Rupert Grintin ve diğer oyuncuların olmadığı Harry Potter düşünemiyorum. Kitapları okuduğumuzda sorun yok ama filmi izlerken aynı oyuncular kalmalı bence.

Bare kendi istemiyor azcık ta Potterheadleri düşünsün ne kadar üzüldüğümüzü düşünsün :sob: :sob:

1 Beğeni

Lanetli çoçugu bı 5 yıl sonra çeksinler de Daniel oynasın sonra ne yaparlarsa yapsınlar…