Dumbledore Ailesi'nin Hayatı ve Sırları

Üstteki maddelerin olma ihtimali sıfıra yakın. Mantık yok.
1- Albus, Aberforth yaşça çok büyükler zaten. Ayrıca Kendra tek bir bebeği alıp diğer çocukları almadan nereye gidebilir ki? Babalarınında elini kolunu sallayarak dolaşmadığı ortada çünkü Hogwarts’da herkes katil çocuğu dediğine göre olay ayyuka çıkmış zaten.
2- Üstteki maddeye de tezat zaten. Credence o gemide olamaz çünkü Ariana annesini öldürdü. Kaldı ki hamile olsa dahi Aberforth kız kardeşine ve annesine bakıyordu yani aslında 3 kişi yaşıyorlardı zaten. Annenin evden kaçıp çocuk peydahlaması yada imperius büyüsü ile ayartılması olsaydı zaten 3 çocuğun da haberi olurdu. Çünkü ayartan kişi Lestrange oluyor bu durumda.
3- Credence (Aurelis Dumbledore yada Corvus) zaten Leta ile büyümüş. Yani Kendra’nın çocuğu olma ihtimali yok denecek kadar az nedeni ise Lestrange Amerika’ya gönderdiği gemide Corvus ve Leta’nın anneside var yani kayıkta boğularak ölüyor ama gerçekte Arianna öldürüyor.
4-Çocuğun değişmesini Corvus’un annesi Leta’ya söylemiştir. Leta’da yapmıştır çünkü takip edildiklerini biliyorlar jin olan Irma’da biliyor (Gemide bakışma sahnesi). ve aslında o ağlayan çocuk sahte olan çocuk olma ihtimali ortaya çıkıyor. Yusuf’da bunları arıyordu. Zaten Leta Corvus ve Irma’nın kurtulduğunu biliyor. Denizde boğulan ama kurtulmuş bir bebek olduğunu biliyor. Lakin kurtaranın Leta (Kuzgun) olduğunu söylüyor.

DİKKAT: Burada filmde de bir çelişki var; denizde boğulan ama kurtarılmış bir bebek olduğunu Yusuf biliyor ama Leta bilmiyor tuhaflık burada; Leta ile Corvus’un yolları ayrılıyor. Lakin Yusuf Kama söylentilerle hareket ediyor ve Credence’i öldürmek istiyor. Leta’nın vicdanı burada başlıyor. Masum bir bebeğin ölümünü bile bile bu bebek değişim işine giriyor. DİKKAT EDİN; Kama yola babasının söylemi ile intikam için çıktı fakat soyağacındaki sadece erkekler olayı bir erkeğin yaşamasını belirtiyor. Yani bu durumda ya Yusuf yada Credence ama Yusuf’un babası farklı yani o soy Letsrange’e ait. Kadınların burada etkisi var mı bilmiyorum kadınlar sadece çiçek. Etkisi olsa dahi Yusuf ile hiç bir ilgisi yok. Anası babası farklı Credence’in de anası babası farklı. Yani ortada bir bağ yok. Bağ Leta ile oluyor anaları ortak.

Durumun vehameti açısından; onun bunun çocuğu gibi kilimcinin kör oğlu durumundaki şamar oğlanı Credence kaliteli olan soy olan Letsrange’e bağlı lakin Letsrangeler en kötü insanlar hatta nam-ı diğer Bellatrix’i duymuşsunuzdur. Eski bir Black olan Bellatrix (Sirius Black’in kuzeni) Rodolphous Letsrange ile evleniyor. Gerisi Geleceğe Dönüş filmine giriyor zaten. Saçmalıklarda orada başlıyor. Muhtemelen bu saçmalıkları gösterime sokacaklardır (umarım yapım aşamasında iptal olur). Ha bu arada buralardan bir yerden Albus Dumbledore yalnız terkedilmiş diğer veleti aldığı Tom Riddle çıkarsa şaşırmayın çünkü kuvvetle muhtemel Albus Dumbledore, Tom’un babası ile çok yakındı ve gerçek adı Tom Riddle değildi çünkü yetimhaneden aldı onu. Hatta belki Albus Dumbledore’un “eski kötü sevgilinden” olan bir çocuğudur. Hani Anka yerine yılan işi bozuyor ama belki kadının geni ağır basmıştır :smiley:

Hadi Sağlıcakla kalın (=