Epsilon Yayınları

Yayınevi hakkında görüş ve önerilerinizi, yayınevinden çıkmasını beklediğiniz/istediğiniz kitaplar hakkında görüşlerinizi, çıkan kitaplar hakkında fikirlerinizi/eleştirilerinizi uygun bir dille belirtebilir ve ilgili yayınevinin açıklamalarını/haberlerini bu başlık altında belirtebilir veya tartışabilirsiniz.


Dikkat: Başlıkta genel forum kuralları geçerli olup itham eden, hakaret içeren, alay veya küçümseyici mesajlar uyarılmaksızın silinecek ve tekrar etmesi halinde cezalandırılmalar olacaktır. Ayrıca başlığın amacından sapması durumunda da mesajlar silinecektir. Lütfen başka konularda konuşmak için forum içerisinde belirlenmiş ilgili konuları tercih ediniz.

Konu içerisinde kişisel tartışmalar sürdürmek veya konuyu kişiselleştirmek başlığı amacı dışında kullanmak olarak değerlendirilecektir.

@Fahrettin acaba Nemesis’in bastığı kitaplardan birisi ile ilgili bilgi vermeniz mümkün olabilir mi?

J.D Barker’in 4. Maymun - 5. Cinayet kitaplarının devamı olan The Sixth Wicked Child için bir hazırlık ya da basma düşüncesi hakkında bilginiz var mı?

Corona öncesi olsaydı gündüz iki üst kata çıkıp sorardım, fakat şu an maalesef hiç bir bilgim yok. Tekrar şirkete gittiğimde sorabilirim ancak.

1 Beğeni

A Knight of the Seven Kingdoms çıkacak dediler, 1 sene geçti hala çıkmadı. Bu kadar uzun sürecek bir çeviri olduğunu da düşünmüyorum.

Çevirisi biten her kitap basılsaydı ohooo :smiley: Yayınevleri doğru zamanı bekliyor, belli bir takvimleri oluyor vs.

Grr Martin gibi yemek tarifi yazsa satacak yazarın kitabının halen türkçeye çevrilmemiş olması Epsilon’un ayıbı. Gerçi umurlarında değil, bu kadar vurdum duymaz bir yayınevi az bulunur. Ha taşa karşı konuşmuşsun ha yayınevlerine bir farkı yok.

1 Beğeni

A knight of the seven kingdoms hakkında bir gelişme var mı? @Fahrettin

1 Beğeni

Hiç iş yapmazsan hiç eleştiri almazsın.

A Knight of the Seven Kingdoms yok, Londra Nehirleri devam kitapları yok, Accursed Kings yok.

Forumda eleştiren var mı? 1 elin parmağını geçmez.

Evet farkındayım İthaki’yi eleştirmenin dayanılmaz hafifliği diye bir gerçek var. Netflix’e göre kitap basmaları, Dune’u bir türlü tamamlamamaları, devam kitaplarının bir türlü çıkmaması, editörlerin iletişim zayıflıkları vs. Yahu tüm bunlara rağmen adamlar her ay bir sürü kitap basıyor.

1 yıldır ölü takliti yapan doğru düzgün kitap basmayan Epsilon ve Pegasus’u neden kimse eleştirmiyor daha doğrusu kimse eleştirmiyor demeyeyim de İthaki’de olduğu gibi insanlar eleştiri yapmak için birbirleriyle yarışmıyor. Bu yayınevlerinin basacaklarını açıklayıp bir türlü basmadıkları kitaplar oldukça kaliteli eserler.

Any Rand’ın kitaplarını ve Hyperion’u 1 yıldır bekliyoruz neredeyse, aynı şekilde Accursed Kings ve Knight of the Seven Kingdoms.

Gerçekten amacı ve isteği kaliteli eser okumak olan kişilerin basılacağı açıklanan bu eserlerin neden basılmadığını sorgulaması gerekir diye düşünüyorum.

Hyperion ve Knight of the Seven Kingdoms beni bu sene heyecanlandıran kitaplardandı, ilk 8 ay bitti kitaplar ortada yok ve çıkıp çıkmayacağı da meçhul.

4 Beğeni

Yayınevi ile iletişim kurabilen veya halihazırda kitaplar hakkında bilgisi olan bir forumdaş, Deavabad üçlemesinin ve Londra Nehirlerinin devam kitapları hakkındaki haberleri paylaşabilir mi?