"Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları" Basın Gösterimindeydik! İlk Yorumlarımız Sizlerle!

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: "Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları" Basın Gösterimindeydik! İlk Yorumlarımız Sizlerle! – Fantastik Canavarlar

image

Bu sabah Warner Bros. Türkiye‘nin davetlisi olarak Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları filminin basın gösterimindeydik! Filmle ilgili ilk yorumlarımızı öncelikle Instagram hesabımızdan canlı olarak sizlerle paylaştık. 2016’nın Ocak ayında çıktığımız bu heyecanlı yolculuğun ikinci durağına ulaşmanın tatlı yorgunluğunu yaşıyoruz. İlk filmden bu yana anbean Harry Potter dünyasının yeni bebeğini birlikte yetiştirmenin lezzeti gerçekten de paha biçilemez.… (DEVAMI…)

5 Beğeni

Filme gideceğim umarım hayal kırıklığına uğramam

2 Beğeni

Yaptığınız yorumlarla beklentim çok düştü bir de filmi 16 Kasımda izleyemiyecegim 1 hafta sonra izliycem bunun yüzünden filme olan beklentim çok düştü

Galiba sende Harry Potter fanısın. Ama şunu belirtim fanlar herşeyi ile filimin muazzam olmasını bekler bu yorumu yapanlarda fanlar oldugu için filim bence yeterince normal gibi geldi. Bence bir hafta bekleme ozaman hiç tadı kalmaz.

1 Beğeni

Evet 13 yaşında bir harry Potter faniyim (bazı insanlar bu yastakileri harry Potter fani saymıyor ama neyse) senoryada Rowling var ve bundan dolayı beklentim aşırı yükseltti ama yönetmenin yine o David mıdır nedir o olunca beklentim düştü ve FC ekibinin yaptığı yorumlar beni üzdü 1 hafta işi ise elimde olmayan sebeplerden bende geç izlemek istemiyorum ama sınav haftama denk geliyor yoksa bende gününde izlemek isterim

1 Beğeni

İlk heyecanımın biraz da olsa düşüşü eleştirmen yorumlarının kötü oluşuydu çok kafama takmadım dedim ki kendi kendime: Onlar zaten neyi beğeniyor ki? Sonra Imdb puanları aşağı yukarı belli olmuştu 8.1 gayet iyi bir puandı. o biraz olsa da düşmüş moral yükselemedi. Sonra Fantastik Canavarlar ekibi geldi ve biri kötü dedi biri iyi dedi gitti. Karmaşık duygular yaşıyorum. Daha film çıkmadan ciddi anlamda üzgünüm, ve umarım boşuna üzülüyorumdur, umarım filmi çok beğeniri(z)m. Birde şu McGonagall filmde olacak diyordunuz ona ne oldu yattı galiba :smiley:

Bu hafta gidicem beklentimi çok yüksek tutmadım o yüzdne sıkıntı yok

Beklentinizi düşürmeye gerek yok. Eleştirmenlerin çoğu zaten evrene hakim değiller, Harry Potter hayranı bazı arkadaşlar ise daha 2. filmden Büyücü-Muggle savaşı falan bekliyor sanırım. :smile:

Seri olması gerektiği gibi yavaş yavaş hedefine doğru ilerliyor. Bu yönden biraz Breaking Bad öncesini anlatan Better Call Saul’e benzetebiliriz. Her iki yapımda da aslında nihai hedef belli fakat oraya nasıl gittiğimiz önemli. Daha 2 film gördük, ki bana sorarsanız çok fazla yeni şey öğrendik. Buna rağmen kim, neden beğenmiyor filmleri anlamakta güçlük çekiyorum.

Video biraz aceleye gelmişti, yazıda da bazı farklı noktalara değindim fakat spoilersız olduğu için çok da verimli bir metin çıkmadı ortaya. Sabırsız olanlar göz atabilirler.

Gidin izleyin. Gayet güzel olmuş.