herkes için gelsin.
Benim de yok ama şarkı bırakıyım
Bu aralar çok dinledim bu şarkıyı, hem hüzünlü bir havası var hem de güzel tempolu bir şarkı ilginç, belki beğenirsin ^.^
Bu arada Luna hayranısın galiba en sevdiğim karakterlerden HP’de (WELCOME TO THE CLUB)
Çok tanıdık geldi bu. Tarzdan filan ötürü durarara benzettim ama doru mudur? Ve evet baya sevdim iyiymiş bu.
Boku no Hero Academia 4. Sezonun opening müziği Polaris’i yapan BLUE ENCOUNT grubunun başka bir şarkısı Ama ben Lisa fanı olarak aynı animenin 2. Sezonunun 2. Ending müziği olan Datte Atashino’yu daha çok seviyorum. Sırf o müzik sayesinde bu animeyi izleyeceğim bir gün
Başlangıç kısmı durarara diye bağırıyor resmen ya. Bu grup direkt baya iyiymiş. Biraz daha bakınayım şarkılarına.
Oooo Cem Baba’nın muhteşem şarkısı. Sağolun efendim. Bu da benden gelsin öyleyse.
Teşekkür ederim. Daha önce dinlediğim bir şarkı değildi sanıyorum. Bu da benden sana gelsin.
Tüm forumdaşlar ve özellikle @axu_han a gelsin ilk şarkı
Gripin - Arkadaş (Lyric Video) - YouTube
Bu da @GkiraraJ a, beğenir diye tahmin ediyorum(di mi ama🙃)
Yaaaaa tabi no tochuu can damarımdan vurdun beni resmen. Sabaha kadar bunu dinleyeceğim şimdi.
Hoştu, geçenlerde oynadığım bir oyunu tekrar oynuyormuşum gibi hissettim. Bu da sana,